EA en Respawn kondigen Apex Legends Mobile aan

| Electronic Arts | 2 min | 20 april 2021 13:06
Copyright: Electronic Arts
Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts Inc., heeft vandaag het gloednieuwe Apex Legends Mobile aangekondigd. Later deze maand vindt de aftrap van de eerste regionale bètatests voor Apex Legends Mobile plaats, waarmee het team ervoor wil zorgen dat ze het landschap van het battle royale-genre wederom kunnen veranderen.

Apex Legends Mobile is een gloednieuwe versie van de revolutionaire battle royale-game, maar blijft trouw aan het origineel. De game is namelijk speciaal ontworpen voor touchscreens, met gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen die resulteren in de meest geavanceerde battle royale-gevechten op een telefoon tot dusver.

"De bètatests beginnen klein, met slechts een paar duizend spelers in India en de Filipijnen, maar we zijn van plan om het binnen afzienbare tijd uit te breiden naar meer regio's en meer spelers over de hele wereld", aldus Chad Grenier, Game Director bij Respawn. "Sommigen van jullie vragen zich misschien af wat dit betekent voor Apex Legends op PC en consoles. Kort gezegd moet het beste nog komen voor PC- en consolespelers. Vandaag hebben we met de onthulling van de Legend Valkyrie al een eerste glimp laten zien van een van de grootste updates die we ooit voor Apex Legends hebben uitgebracht en we kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat de volgende stap is."

Je kunt het achtergrondverhaal van de recente aangekondigde Legend Valkyrie bekijken in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer "Northstar": https://www.youtube.com/watch?v=FTk9VD2nPuw.

Geniet van de strijd en download Apex Legends gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam. Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter-, Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitaal interactief amusement. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, content en online diensten voor op het internet aangesloten consoles, mobiele apparaten en pc's.
Meer over Electronic Arts

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.