VMware ondersteunt de huidige Anywhere Workforce met nieuwe propositie

Nieuwe oplossing zorgt voor meer betrokken personeel, bredere en effectievere beveiliging en verlaagt kosten en operationele overhead

| VMware | 3 min | 20 april 2021 16:47
Copyright: VMware
De manier waarop we werken is in het afgelopen jaar voorgoed veranderd. En nu toonaangevende bedrijven de voordelen van werken op afstand zien, willen ze meer doen dan dit slechts ondersteunen. Ze willen echte gedistribueerde bedrijven worden die vanaf elke locatie kunnen werken. Om deze verandering te begeleiden introduceert VMware vandaag VMware Anywhere Workspace, een oplossing die is ontworpen om bedrijven te helpen hun werknemers betere en veiligere gebruikerservaringen te kunnen bieden, ongeacht waar zij zich bevinden.

“Werk draait om wat je doet, niet om waar je het doet. Bedrijven zijn opnieuw aan het ontdekken waar en hoe teams samenwerken en innoveren. Het is daarbij belangrijk dat ze meer doen dan alleen transformeren. Ze moeten hun mindset veranderen en een digital-first cultuur creëren waarin de gebruikerservaring op de eerste plaats komt”, zegt Erik de Geus, Senior Regional Director Benelux van VMware. “Met deze nieuwe manier van werken in gedachten hebben we VMware Anywhere Workspace ontwikkeld. Het zal bedrijven helpen om sterker, meer gefocust en flexibeler te worden.”

Maak kennis met VMware Anywhere Workspace

VMware Anywhere Workspace ondersteunt de anywhere workforce door de frictie die vaak tussen IT-systemen en werknemers ontstaat weg te nemen. Dit zorgt voor betere gebruikerservaringen en een bredere, effectievere beveiliging. Dit alles tegen lagere kosten en minder operationele overhead.

VMware Anywhere Workspace helpt klanten:
  • De employee experience overal te beheren zodat werknemers effectiever hun werk kunnen doen en productiever zijn. Het biedt hen een geweldige gebruikerservaring en consistente prestaties op elk device, vanaf elke locatie, via elk netwerk. Bovendien verbetert het de dienstverlening van IT naar gebruikers toe.
  • De gedistribueerde edge te beveiligen met bredere en effectievere beveiliging. Hierdoor heeft elke gebruiker vanaf elk device toegang tot elke app. De Zero Trust-aanpak van VMware combineert netwerkbeveiliging naar de edge met endpoint beveiliging en management.
  • De workspace te automatiseren zodat IT niet alleen eenvoudiger, responsiever en efficiënter is, maar ook moderner. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op de resultaten die ze willen behalen, in plaats van op de werkzaamheden die ze moeten uitvoeren. Dit alles wordt ondersteund met intelligent beheer van workflows, compliance en prestaties.

Anywhere Workspace-technologieën

VMware Anywhere Workspace combineert de voordelen van drie toonaangevende oplossingen:
  • VMware Workspace ONE biedt uniform endpoint management, desktop- en app-virtualisatie en verschillende oplossingen voor de employee experience, productiviteit en beveiliging.
  • VMware Carbon Black Cloud biedt cloud-native endpoint- en workload-bescherming.
  • VMware SASE combineert SD-WAN-mogelijkheden met door de cloud geleverde beveiligingsfuncties, waaronder cloud web security, zero trust-netwerktoegang en firewalling. Deze mogelijkheden worden as-a-service aangeboden via een wereldwijd netwerk van points of presence (PoP’s).
VMware Anywhere Workspace integreert deze oplossingen en in de komende tijd zullen er nog meer volgen. Te denken valt aan:
  • Integratie van Carbon Black Cloud en Workspace ONE, zodat fysiek en virtueel endpoint management en beveiligingsmogelijkheden samenkomen.
  • Integratie van Workspace ONE en SASE-diensten (VMware SD-WAN, Work from Home networking, VMware Secure Access) om zero trust network access (ZTNA) te bieden via wereldwijd geïmplementeerde PoP’s.
Deutsche Telekom, klant van VMware, is een Duits wereldwijd IT-diensten- en adviesbureau. Florian Mösch, senior executive program manager: "Ik verwacht geen dramatische verandering in de huidige, gedistribueerde werksituatie, maar eerder aanpassingen ervan. Het is bijvoorbeeld niet waarschijnlijk dat werknemers voor vijf dagen per week terugkeren naar kantoor, maar misschien één keer per week of tweewekelijks. Oplossingen zoals VMware Anywhere Workspace zullen het voor organisaties gemakkelijker maken om de keuze van werknemers te ondersteunen, terwijl de productiviteit en de samenwerkingscultuur behouden blijven.”

Beschikbaarheid

De oplossingen waaruit VMware Anywhere Workspace bestaat, zijn vanaf vandaag beschikbaar. De Cloud Web Security-service voor VMware SASE is beschikbaar in de zomer van 2021.

Meer informatie op 5 mei

Op 5 mei organiseert VMware een gratis online evenement - Leading Change: Build Trust with the Anywhere Workspace - waar specialisten bespreken hoe organisaties het nieuwe normaal kunnen omarmen en kunnen transformeren in veilige, overal aanwezige organisaties.

Meer informatie en registratie via: www.vmware.com/anywhere-workspace-event.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over VMware

VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.