Zerto introduceert Backup for SaaS, powered by Keepit

Een toonaangevende backup & recovery-oplossing voor het beheren en beschermen van SaaS-data in de cloud

| Zerto | 3 min | 21 april 2021 10:25
Copyright: Zerto
Nieuwe oplossing biedt bescherming tegen onopzettelijke verwijdering en ransomware-aanvallen, dringt compliance-fouten terug en zorgt voor optimaal herstel

Zerto, leverancier van oplossingen voor databeheer en gegevensbescherming in de cloud, introduceert vandaag Zerto Backup for SaaS, powered by Keepit. Keepit is een toonaangevende backup & recovery-oplossing voor het beheren en beschermen van SaaS-data. Zerto Backup for SaaS biedt ondersteuning voor de populairste SaaS-oplossingen, waaronder Microsoft 365, Dynamics 365, Salesforce en Google Workspace.

Zerto Backup for SaaS is in en voor de cloud ontwikkeld. De oplossing combineert eenvoud met krachtige schaalbaarheid en security by design. Het gebruik van best practices voor databeheer in de cloud stelt organisaties in staat om de IT-beveiliging te vereenvoudigen en snel cloud-implementaties in gebruik te nemen. Zerto Backup for SaaS draait op een veilige private infrastructuur en zorgt ervoor dat data niet door onbevoegden kan worden gewijzigd. De oplossing waarborgt daarmee optimale compliance en beschikbaarheid van data.

“De cloud maakt het mogelijk om altijd en overal zaken te doen. Hierdoor brengen organisaties steeds meer bedrijfskritische data in de cloud onder”, zegt David Osman, director Technology Alliances bij Zerto. “Organisaties die het maken van backups van SaaS-data niet vanaf het begin meenemen, kunnen pijnlijke verliezen lijden, aangezien de meeste SaaS-leveranciers dit essentiële beveiligingsmechanisme niet standaard in hun oplossingen opnemen.”

Voor SaaS-data in de cloud gelden dezelfde eisen en uitdagingen rond herstel als voor traditionele data: menselijke fouten, onopzettelijke verwijdering, compliance en toegang tot en beheer van data tijdens geplande en ongeplande downtime. Bedrijven kunnen elk moment worden bestookt met ransomware-aanvallen. En wat zij ook in de cloud opslaan - e-mails, bestanden, chathistories, verkoopgegevens, daar blijven ze zelf verantwoordelijk voor. Zerto Backup for SaaS vereenvoudigt dit complexe proces.

Zerto Backup for SaaS biedt volledig en fijnmazig herstel en waarborgt de beschikbaarheid van data buiten het standaard datacenter van organisaties. De oplossing slaat een extra back-up op van data op een veilige externe locatie als extra bescherming tegen ransomware. Zerto Backup for SaaS is ontwikkeld met het oog op eenvoud en biedt unieke intuïtieve functies zoals smart search, zodat gebruikers alle niveaus kunnen doorzoeken inclusief relevante zoekresultaten, zelfs bij fout gespelde of onvolledige zoekopdrachten.

Zerto Backup for SaaS stelt gebruikers daarnaast in staat om zoekgeraakte data snel terug te vinden en herstellen. Draaiend op de geavanceerde Back-up as a Service-oplossing Keepit, maakt het daarbij niet uit om hoeveel data het gaat of hoe die is ingedeeld. De oplossing voorziet daarnaast in tools die op elke workflow aansluiten, zodat organisaties data zo snel mogelijk kunnen terugkrijgen.

“Zerto Backup for SaaS is de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige oplossing voor het beheren en beschermen van data in de cloud die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Moderne ‘cloud first’-organisaties kunnen hiermee voorzien in al hun behoeften op het gebied van back-ups en gegevensherstel. Daarmee blijft hun SaaS-data beschermd, waar die zich ook maar bevindt”, zegt Osman.

We zijn ontzettend blij met een partner als Zerto en trots dat Keepit voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die klanten van Zerto verwachten. We vinden het geweldig dat ons platform waardering krijgt voor het beschermen en beheren van SaaS-data in de cloud, met voor Zerto’s veeleisende klanten essentiële aanvullende functies als archivering, eDiscovery en open API’s, zegt Frederik Schouboe, CEO en mede-oprichter van Keepit.

Voor meer informatie over de voordelen van Zerto Backup for SaaS, kan men deelnemen aan het virtuele gebruikersevenement ZertoCON op 20 april 2021. AWS, Google, IBM en Microsoft zijn als Premier sponsor aan dit evenement verbonden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zerto

Zerto versnelt de digitale transformatie van organisaties met een integraal en schaalbaar platform voor het beheer en de bescherming van data in de cloud. Het gebruiksvriendelijke, volledig op software gebaseerde platform van Zero is ontwikkeld met het oog op de schaalomvang van grote ondernemingen. Het maakt gebruik van continuous data protection-technologie om disaster recovery, back-ups en datamobiliteit te verenigen en een einde te maken aan de risico's en complexiteit van cloud computing en IT-modernisering. Zerto zorgt voor 24/7 beschikbaarheid door het vereenvoudigen van de bescherming, het herstel en de verplaatsbaarheid van applicaties en data binnen private, publieke en hybride clouds. Het platform van Zerto wordt gebruikt door klanten in alle delen van de wereld. Het biedt ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Google Cloud, Oracle Cloud en de oplossingen van vele anderen managed service providers.  
Meer over Zerto

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.