EVBox snellaadstation voor elektrische auto’s wint internationale iF DESIGN AWARD

Het winnende laadstation EVBox Ultroniq is ontworpen door VanBerlo en wordt geproduceerd door EVBox Group

| EVBox | 2 min | 22 april 2021 9:57
Copyright: EVBox
EVBox Group, toonaangevende leverancier van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen, en creatief designbureau VanBerlo kondigen met trots aan dat het laadstation voor elektrische auto’s, EVBox Ultroniq, de internationaal geroemde iF DESIGN AWARD 2021 heeft gewonnen.

De iF DESIGN AWARD is een van de meest bekende internationale prijzen voor design, en wordt gezien als een symbool van hoge designkwaliteit. De EVBox snellader heeft de prijs gewonnen in de categorie Public en Retail, toegewezen door een internationaal panel van 98 design experts op basis van idee, vorm, functie, differentiatie en impact.

Ultrasnelladen in slechts 15 minuten

EVBox Ultroniq heeft een hoge output tot 350 kW, waardoor EV-rijders in slechts 15 minuten 486 km aan bereik kunnen bijladen. Dankzij het robuuste ontwerp kan er bovendien op elke locatie worden geladen, ook met extreme weersomstandigheden.

De snellader biedt een laadervaring van zeer hoge kwaliteit voor gebruikers, dankzij het handige kabel auto retractie systeem, indicatieve LED lichten, en meertalige touchscreen.

“Het is een top jaar geweest voor snelladen bij EVBox Group, en ik ben er zeker van dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Ik ben enorm trots om te zien dat onze snel laadoplossing, ontworpen en ontwikkeld in onze fabriek in Bordeaux, ervoor zorgt dat EV-rijders een goede en betrouwbare laadervaring hebben. Iets wat nu ook bevestigd is door het panel van de iF DESIGN AWARD.” — Emmanuel Ourry (Senior Director DC Development, EVBox Group)

EVBox Group werkt aan de volgende generatie van snellaadtechnologie. Voor informatie kan je ook deze video bekijken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over EVBox

EVBox Group is opgericht in 2010 en versnelt sindsdien de adoptie van elektrisch vervoer door het bieden van alles-in-één-laadoplossingen aan bedrijven en particulieren wereldwijd. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare, open source laadbeheersoftware van Everon.

Als dochteronderneming van ENGIE, loopt EVBox Group voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren in onder andere Parijs, Chicago en Amsterdam, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.
Meer over EVBox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.