Workday versnelt time-to-value van klanten met uitbreiding Workday Extend

Organisaties helpen sneller te innoveren, de organisatie wendbaarder te maken en meer waarde te halen uit hun investeringen in Workday

| Workday | 5 min | 22 april 2021 14:43
Afbeelding: Orchestration Builder screenshot | Copyright: Workday
Workday Inc., toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag nieuwe mogelijkheden aan binnen Workday Extend - een oplossing die klanten en partners helpt om naadloos de kernapplicaties van Workday uit te breiden om aan hun unieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Nieuwe tools voor orkestratie, databeheer en applicatielogica binnen Workday Extend helpen organisaties met hun digitale versnelling en ondersteunen betere bedrijfsresultaten, het verbeteren van werknemersbetrokkenheid en het verhogen van organisatorische wendbaarheid.

Verhoog organisatorische wendbaarheid met diepgaande uitbreidingen

Organisatorische snelheid is noodzakelijk en vereist flexibiliteit, zodat organisaties snel op veranderingen in kunnen spelen. Iedere organisatie heeft haar eigen unieke digitale processen. Toch worden veel organisaties tegenwoordig gedwongen om finance- en HR-data buiten de kernsystemen van de organisatie te plaatsen om al deze processen te verbinden en om te integreren met externe systemen. Dit verhoogt de complexiteit, de kosten en de risico’s.

Workday Extend biedt de klant community van Workday - die bestaat uit meer dan 50 miljoen werknemers wereldwijd - de mogelijkheid om snel en vol vertrouwen nieuwe apps te bouwen die draaien binnen Workdays kernapplicaties. De nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten maken waardevollere Workday Extend-applicaties mogelijk die de werknemersbetrokkenheid verhogen, ervaringen stroomlijnen en bedrijfsprocessen optimaliseren terwijl ze Workday-data veilig verbinden met systemen van externe partijen.

Deze diepgaande mogelijkheden tot uitbreiding houden op een unieke wijze de context van data, procesflow, gebruikerservaring en security in stand, zodat verbeterde app-ervaringen worden geleverd - in tegenstelling tot systemen die buiten Workday draaien of alleen algemene functionaliteit bieden. Die systemen vereisen dat integraties opnieuw worden gebouwd, gebruikersinterfaces en beveiliging worden gestroomlijnd en vervolgens dat verschillende kopieën van dezelfde data worden gesynchroniseerd. Met Workday Extend kunnen klanten de hele IT-stack versimpelen en finance- en HR-data veilig houden, zodat organisaties hun bestaande tech-investeringen kunnen optimaliseren met minimale risico’s.

Stimuleer snelle innovatie en haal meer waarde uit app-ervaringen

Met het nieuwe Workday Orchestrate, nu inbegrepen in het Workday Extend-abonnement, beschikken app-ontwikkelaars over de mogelijkheid om finance- en HR-processen tussen Workday en systemen van derde partijen te coördineren. Deze coördinatie wordt gevisualiseerd door de Orchestration Builder - een drag-and-drop-interface die eenvoudige, stap-voor-stap low-code ontwikkelervaringen biedt om applicatielogica te definiëren, data in kaart te brengen en transformaties uit te voeren.

Met deze toegevoegde functionaliteiten bevordert Workday Extend een meer verbonden, aanpasbaar en uitbreidbaar Workday, dat organisaties in staat stelt sneller te innoveren om aan hun specifieke behoeften te voldoen en dat hun time-to-value versnelt. Klanten profiteren ook van:
  • Snellere ontwikkeling van nieuwe digitale bedrijfscapaciteiten. Workday Extend benut de kernprincipes van de Workday-architectuur en maakt het organisaties mogelijk om snel en diepgaand Workday-data en -processen uit te breiden. Daarnaast levert de app-catalogus van Workday Extend een gecureerde lijst van app-templates en referentie-apps voor veelvoorkomende zakelijke scenario's, die klaar zijn voor onmiddellijke configuratie en implementatie. Klanten die gebruik maken van Workday Extend hebben een vermindering van inspanningen in app-ontwikkeling van tot wel 75% ten opzichte van alternatieve technologieën - waarmee ze de ontwikkeling versnellen van maanden naar weken.
  • Verminderde complexiteit en kosten. Met Workday Extend is een lappendeken aan app ontwikkeling- en deploymentplatforms, workflow- en integratietools en managementsystemen om nieuwe apps en werkervaringen te bouwen niet meer nodig. Dit maakt het voor IT-teams mogelijk om de complexiteit en kosten van de tech-stack te verminderen, waardoor er meer capaciteit overblijft om bedrijfsresultaten te verbeteren.
  • Meer vertrouwen. Klanten die gebruik maken van Workday Extend hebben meer gemoedsrust, in de wetenschap dat de apps die zij ontwikkelen zich bevinden in de wereldwijde, vertrouwde Workday Enterprise Management Cloud. Hierdoor worden de veiligheids- en privacyrisico's die gepaard gaan met het verplaatsen van data naar een systeem buiten Workday geminimaliseerd.

Reacties op het nieuws

“Onze wereldwijde klanten hebben behoefte aan technologieën die een business-first aanpak ondersteunen - het soort dat hen onderscheidt, huidige investeringen toekomstbestendig maakt en innovatieve nieuwe manieren om zaken te doen stimuleert,” zegt Jim Stratton, chief technology officer (CTO) bij Workday. “Workday Extend helpt om het gat te dichten tussen de behoeften en de capaciteiten binnen IT, zodat bedrijven vol vertrouwen en veilig het groeiende tempo van veranderingen kunnen bijhouden.”

“Dankzij de kennis van ons team van de Workday-technologie en het vertrouwen in hun beheermodel, hebben we binnen enkele weken volledige Workday Extend-apps ontwikkeld en in gebruik genomen”, zegt Eric Chung, directeur HR technology - Innovation bij Sun Life. “De ontwikkeling van apps met Workday is snel en veilig omdat we gevestigde datastructuren en design patterns kunnen hergebruiken”.

“Met Workday Extend waren we in staat om een self-service app voor werknemersaandelen te bouwen die ons helpt het aandelenregistratieproces te stroomlijnen en het aantal vragen gerelateerd aan aandelenopties te verminderen voor het financiële team”, zegt Krishna Gundihithlu, manager, People Technology bij Netflix. “De mogelijkheid om gebruik te maken van de beveiligings- en privacycontroles binnen Workday's vertrouwde enterprise management cloud stelt ons in staat om vol vertrouwen nieuwe apps zoals deze te ontwikkelen om aan onze unieke behoeften te voldoen en meer waarde te halen uit onze Workday-investering."

“Workday Extend, met het nieuwe Workday Orchestrate en mogelijkheden voor databeheer en applicatielogica, zet een nieuw traject in voor het bedrijf omdat het Workday openstelt om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen," zegt Mickey North Rizza, programma vice president, Enterprise Applications en Digital Commerce, IDC. "Het uitbreiden van de waarde van Workday HR- en finance-data en -processen voor zowel klanten als partners is het doel, en met de aankondiging van vandaag heeft Workday dat waargemaakt.”

Voor extra inzicht

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.