Techbedrijf Thales begint eigen speakersbureau

Kennis en expertise van specialisten delen met organisaties, studenten en consumenten

| Thales | 2 min | 22 april 2021 15:33
Afbeelding: Job van Harmelen, Director Communications bij Thales Nederland | Copyright: Thales
Techbedrijf Thales start met speakersbureau om de kennis en expertise van haar specialisten te delen met organisaties, studenten en consumenten. Thales werkt aan technische oplossingen voor complexe actuele vraagstukken. Dit varieert van de beveiliging van identiteiten, de beveiliging van het Nederlandse luchtruim tot 80 procent van het wereldwijde betalingsverkeer en de speurtocht naar leven op Mars. Met meer dan 80.000 mensen wereldwijd in de lucht- en ruimtevaart, transport, online identiteit, cybersecurity en defensietechnologie wordt dagelijks gewerkt aan de technologie die dit mogelijk maakt.

Wat is de impact van het klimaat op mobiliteit? Hoe blijf je als organisatie innoveren? Hoe gaan we om met globalisering in het licht van een pandemie? Hoe respecteren we privacy en veiligheid wanneer we alles met elkaar verbinden en cyberaanvallen aan de orde van de dag zijn? Hoe gaan wij om met de dilemma’s van digitale transformatie in lucht- en ruimtevaart, defensie, automotive en transport?

In al deze vraagstukken speelt technologie een sleutelrol. Maar alleen technologie is niet genoeg: het menselijk perspectief, ambitie, ideeën, creativiteit, kennis, debat en persoonlijke groei zijn nodig om te blijven ontwikkelen en samen te werken aan vertrouwen. Iedere specialist heeft een fascinerend verhaal.

Job van Harmelen, Director Communications Thales Nederland: “In Nederland worden we vaak gevraagd onze technologische expertise in lucht- en ruimtevaart, transport en cybersecurity en de andere markten waarin we actief zijn, te delen. Doordat nu veel evenementen en colleges online plaatsvinden, is ook de toegang tot onze internationale experts, bijvoorbeeld op het gebied van ruimtevaart of quantumtechnologie een stuk eenvoudiger geworden. Met het speakersbureau kunnen we onze kennis nu breed aanbieden.”

Ben je journalist of organiseer je evenementen in de lucht- en ruimtevaart, transport of veiligheid? Zoek je een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, cyberdefense, autonome systemen, quantumtechnologie of 5G? Zoek je een inspirerende spreker voor je (online) bedrijfsevenement, studievereniging of voor een gastcollege op de universiteit? Het ThalesSpeakersbureau biedt je toegang tot de beste internationale specialisten en generalisten. Op deze manier geef je je online event meer inhoud en achtergrond, en krijg je toegang tot de mensen achter indrukwekkende technologie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Thales
Over Thales
De mensen op wie we allemaal vertrouwen om de wereld draaiende te houden, vertrouwen op Thales. Onze klanten komen naar ons toe met grote ambities: om het leven beter te maken, om ons veilig te houden. Door een unieke combinatie van diverse expertise, talenten en culturen, ontwerpen en leveren onze architecten buitengewone hoogtechnologische oplossingen. Oplossingen die morgen mogelijk maken, en wel vandaag. Van de bodem van de oceanen tot diep in de ruimte en cyberspace helpen we onze klanten slimmer te denken en sneller te handelen – zodat groeiende complexiteit en ieder beslissend moment beheersbaar blijft.
Meer over Thales
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.