TCS’ ERP op Cloud Platform helpt Wavin groeien in nieuwe markten

ERP-oplossing van Tata Consultancy Services helpt Wavin snel nieuwe projecten op te starten, gebruikers te stimuleren en besluitvorming te ondersteunen

| TCS | 2 min | 22 april 2021 17:54
Copyright: TCS
Tata Consultancy Services (TCS), een vooraanstaande, wereldwijde organisatie op het gebied van IT-diensten, consultancy en zakelijke oplossingen, kondigt aan dat Wavin – een in Nederland gevestigde, wereldwijde provider van innovatieve bouw- en infrastructuuroplossingen - succesvol TCS’ ERP on Cloud platform heeft ingezet om hun bedrijfsuitbreiding in de nieuwe groeimarkten van Indonesië en India te realiseren.

Om hun groeistrategie te realiseren in de nieuwe Aziatisch markten, zocht Wavin een ERP-oplossing die snel geïmplementeerd kon worden, eenvoudig in gebruik en tevens veerkrachtig en schaalbaar is. Het bedrijf selecteerde het TCS ERP on Cloud platform, dat gehoste ERP-applicaties en diensten biedt die snel uitgerold kunnen worden in belangrijke processen zoals procurement, supply chain management, fabricage, sales en distributie, finance en accounting.

Het nieuwe platform zal Wavin helpen om groei te realiseren in nieuwe markten door gebruik te maken van de beste procesontwerpen met een intuïtieve gebruikersomgeving die snelle adoptie bevordert, en real-time analyses en inzichten biedtvoor de beste besluitvorming.

“De samenwerking met TCS voor hun ERP on Cloud platform is cruciaal voor onze uitbreidingsstrategie en cloud-first benadering,” zegt Allan Jones, Global VP – IT, Walvin. “Door out-of-the-box oplossingen in te zetten en gebruik te maken van de ervaring van TCS in het lokaal uitrollen, zullen end to end mogelijkheden en een heldere verantwoordelijkheid een snellere uitrol mogelijk maken, leiden tot betere gebruikersadoptie en veerkrachtige en schaalbare processen.”

“We zijn blij om met Wavin samen te werken in hun business uitbreiding in Azië. Onze ready-to-deploy ERP on Cloud platform met voor-geconfigureerde processen en ingebedde best practices leveren ongeëvenaarde waarde voor onze klanten en helpt ze te slagen in de digitale economie,” zegt Raj Agrawal, Global Head, TCS Platform Solutions.

De TCS ERP on Cloud Platform biedt gehoste ERP-applicaties en -diensten voor wereldwijde ondernemingen die voordeel willen halen uit het oplossingsgerichte framework van TCS, alliantie-samenwerkingen, ERP-expertise en flexibele businessmodellen. Het wordt gehost op een streng beveiligde en geaccrediteerde publieke en private cloud-omgeving en aangeboden via Software-as-a-Service en Business-Process-as-a-Service modellen. Dit biedt een single point of ownership, verbeterde performance statistieken en de naleving van servicelevel overeenkomsten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TCS
Klanten helpen bij het creëren van de toekomst. TCS combineert technische expertise en business intelligence om verandering te stimuleren en resultaten te boeken.
Meer over TCS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.