Rubrik en NetApp breiden samenwerking uit

Samenwerking biedt verbeterde data management en cloud-mogelijkheden

| Rubrik | 2 min | 23 april 2021 12:14
Rubrik breidt de samenwerking met NetApp, een wereldwijd cloud- en datagedreven softwarebedrijf, uit om zo sterkere productintegratie te bieden voor klanten en partners. Met de intensievere samenwerking is Rubrik's Cloud Data Management Platform beschikbaar op NetApp's Global Price List (GPL). Hiermee vereenvoudigen de twee bedrijven de overgang naar de cloud voor klanten, en biedt het toegang tot moderne dataprotectie, beveiliging, compliance en governance naast kostenefficiënte opslag.

Uitgebreide dataprotectie

In combinatie met de hybride cloudstrategie van NetApp vergemakkelijkt dit uitgebreide partnership het verplaatsen van on-premise data naar de cloud. Tegelijkertijd vereenvoudigt het multi-cloudmobiliteit en het herstel van back-ups, ongeacht waar de gegevens zijn opgeslagen. NetApp en Rubrik nemen de complexiteit van datamanagement weg door een gemeenschappelijke set datamanagementtools aan te bieden in één datafabric.

"Deze uitgebreide samenwerking maakt het verschil voor onze partners en klanten. Ze krijgen de mogelijkheid om Rubrik's moderne dataprotectie te profiteren, bovenop onze systemen, software en cloudserviceoplossingen", vertelt Wendy Bahr, Chief Commercial Officer bij Rubrik. "We zijn verheugd om onze samenwerking met NetApp verder uit te breiden en kijken uit naar alle toekomstige innovaties die we samen realiseren."

Volledige integratie

De combinatie van Rubrik Cloud Data Management met de nieuwste NetApp ONTAP-software biedt meer consolidatie, cloudintegratie en een continue beschikbaarheid van data. Dit zorgt voor eenvoud, efficiëntie en bescherming van bedrijfskritische bedrijfsapplicaties.

"Onze klanten ervaren een snellere en meer datagestuurde digitale transformatie. Ze implementeren deze hybride multi-cloudoplossingen om innovatie te stimuleren", zegt Kim Stevenson, Senior Vice President en General Manager van NetApp. "Rubrik en NetApp leveren samen datamanagementoplossingen voor de digitale transformatie in een hybride multi-cloudwereld."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.