Enreach versterkt portfolio met de overname van Go2the.cloud

Toevoeging van Microsoft Cloud Services-specialist aan de groep creëert one-stop-shop oplossing

| Enreach | 2 min | 23 april 2021 15:20
Copyright: Enreach
Enreach, moederbedrijf van onder andere Voiceworks, Eazit en i4IP, neemt de Microsoft Cloud Service Provider (CSP) Go2the.cloud (G2C) over. Met deze overname versterkt de snelgroeiende Europese unified communications (UC)-groep haar Microsoft productivity-aanbod. Het snelgroeiende G2C, opgericht in 2016, maakt digitale transformatie mogelijk voor haar klanten door verkoop, levering en beheer van Microsoft Cloud oplossingen.

Aanbod en integratie in de cloud

Dankzij hun schaalbare SaaS-model heeft G2C samen met haar partners meer dan 250 klanten gemigreerd naar moderne en flexibele cloud IT oplossingen van Microsoft (bijvoorbeeld MS 365 en Azure), om zo hun productiviteit, winstmarges en klanttevredenheid te verbeteren. De toonaangevende productiviteitsoplossingen zijn complementair aan het innovatieve unified communications-portfolio van Enreach. De toevoeging van G2C maakt het mogelijk om unieke geïntegreerde werkplekoplossingen in de cloud aan Nederlandse partners en klanten te leveren.

Eerste stap in markt voor productiviteitsdiensten

Terry Aurik, CEO Enreach Nederland, zegt: "Met de overname van G2C kan Enreach een one-stop-shop leverancier worden voor haar resellerkanaal en een betrouwbare leverancier van productiviteitsoplossingen voor directe klanten in Nederland. Samen met G2C voegen we waarde toe door cross-selling aan bestaande partners en klanten in Nederland mogelijk te maken. Bovendien creëren we met de verbrede propositie nieuwe verkoopkansen. We zijn verheugd dat G2C zich bij ons aansluit en we kijken uit naar de kansen die dit brengt voor onze business."

Tonny Siemons, CEO G2C: "G2C heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en veel klanten succesvol geholpen om veilig naar de cloud te migreren. De overname van G2C draagt bij aan verdere groei van onze klanten en geeft hen direct toegang tot het volledige aanbod van Enreach. Het versterkt tegelijkertijd ook de groei van de business van Enreach Nederland op het gebied van Microsoft Cloud services. Ik ben blij dat G2C zich bij Enreach aansluit en ik kijk ernaar uit om het maximale eruit te halen."

Tonny Siemons blijft zich bezighouden met bestaande G2C-klanten en helpt nieuwe activiteiten met Enreach op te zetten. Hij rapporteert rechtstreeks aan Terry Aurik (CEO Enreach NL) en Martin Classen (Group Chief Product Officer).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Enreach
Enreach is de groep waartoe verschillende Europese bedrijven zoals Voiceworks, Swyx, ipnordic, Herobase, masvoz, Network Telecom en Centile behoren. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor een optimale communicatie en workflow tussen organisaties.
Meer over Enreach
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.