Anker Innovations introduceert vier chargers voor diverse apparaten, zodat je altijd opgeladen bent

Voor elk apparaat een charger in een compact formaat. Tot wel 3 keer sneller opgeladen dan standaard laders

| Anker Innovations | 2 min | 26 april 2021 10:22
Copyright: Anker Innovations
Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert diverse chargers voor al jouw mobiele apparaten. iPhone of Samsung, laptop of tablet, met de chargers van Anker is alles bliksemsnel weer opgeladen. Door het compacte formaat zijn de chargers makkelijk mee te nemen en dus ideaal voor onderweg of op vakantie. Kies de charger die het beste bij je past, zodat je altijd opgeladen bent.

PowerPort III Nano 20W - ontworpen voor iPhone

De PowerPort III Nano 20W is speciaal ontworpen om de iPhone 12 en nieuwere modellen zo snel mogelijk op te laden. De iPhone is tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele 5W-oplader, dus lang wachten is niet meer nodig. Daarnaast is de lader erg compact (Nano), handig voor onderweg, en biedt de lader een vermogen van 20 Watt. Ook geschikt voor smartwatches.

Nu verkrijgbaar voor €19,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel.
PowerPort III Nano 20W

PowerPort III 25W - ontworpen voor Samsung

De PowerPort III 25W is speciaal ontworpen om het nieuwste Samsung smartphone zo snel mogelijk op te laden. De Samsung smartphone is met de PowerPort III 25W tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele oplader. Met 25 Watt vermogen kun je de charger ook gebruiken voor je laptop of tablet.

Vanaf juli verkrijgbaar voor €19,99 via Coolblue, Bol.com en BelSimpel.
PowerPort III 25W

PowerPort Atom III (Two Ports) EU

Laad je smartphone, tablet, laptop of MacBook razendsnel en veilig op met deze Anker PowerPort Atom III. De Anker PowerPort Atom III heeft een totaal vermogen van 60 Watt. Dankzij de 15W PowerIQ 2.0 USB aansluiting en de 45W PowerIQ 3.0 USB-C aansluiting kun je je apparaat binnen no-time opladen. De brede compatibiliteit van de Anker PowerPort Atom III maakt dit dé premium oplossing voor het opladen van je smartphone, tablet, laptop of MacBook op zeer hoge snelheid.

Nu verkrijgbaar voor €44,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel.
PowerPort Atom III
Powerport Atom III Slim (Four Ports) 65 W
Nog meer apparaten tegelijk opladen? Dat kan! Vanaf nu laad je al je apparaten in een keer op met de PowerPort Atom III Slim. Deze charger heeft maar liefst 4 poorten. De PowerIQ 3.0 USB-C poort geeft je het maximale vermogen van 45 Watt voor je laptop, terwijl de drie extra USB-poorten met een totaal vermogen van 20 Watt je mobiele apparaten voorzien. Door het gebruik van galliumnitride (GaN) heeft de charger een lichtgewicht design en kan de charger makkelijker warmte afvoeren.

Nu verkrijgbaar vanaf €49,99 bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel.
PowerPort Atom III Slim

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Anker Innovations
Anker Innovations is marktleider in snelle oplaadtechnologie en consumentenproducten voor smart home, smart audio en smart driving. De innovaties worden op de markt gebracht onder vijf merken: Anker, Eufy, Nebula, Roav en Soundcore.
Meer over Anker Innovations
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.