fizor. lanceert ‘I Was Here-app’ voor verplichte registratie

In samenwerking met het no-code platform Betty Blocks en The Branding Club

| fizor. | 2 min | 26 april 2021 14:50
Gewaardeerd
Copyright: fizor.
Om ondernemers te ondersteunen heeft fizor. in samenwerking met het no-code platform Betty Blocks en The Branding Club de gratis te gebruiken ‘I Was Here-app’ ontwikkeld. Met deze app kunnen gasten tijdens hun bezoek aan een café, restaurant of bijvoorbeeld de sportclub, digitaal hun gegevens delen door een QR-code te scannen. De gegevens worden opgeslagen en na veertien dagen automatisch weer verwijderd. De applicatie vervangt registratie met pen en papier en is daarmee vele malen gebruiksvriendelijker, efficiënter maar vooral veiliger.

Over enkele dagen gaan de terrassen weer open. Voor een groot aantal mensen is dit een welkome versoepeling, maar tegelijkertijd brengen de versoepelingen ook uitdagingen voor ondernemers met zich mee. “Horeca-ondernemers krijgen meer ruimte, maar moeten ook aan flink wat voorwaarden voldoen. Samen met Betty Blocks en The Branding Club zijn we gaan kijken hoe we deze ondernemers kunnen helpen, daar is de ‘I Was Here-app’ ontstaan. Dit is nu al zo’n succes dat hij ondertussen ook wordt gebruikt door een skicentrum en een begrafenisondernemer.’ Legt Joost Engel, Managing Director van fizor. uit.

Veilig en digitaal registreren

Ondernemers moeten, in verband met de maatregelen rondom Covid-19, gegevens van bezoekers registreren zodat zij bij een mogelijke besmetting direct contact op kunnen nemen. Op veel locaties gebeurt dit met pen en papier, wat de nodige privacyrisico's met zich meebrengt. De ‘I Was Here-app’ vervangt deze registratiemethode en is gratis beschikbaar gesteld door de samenwerkende partners.

Gratis voor ondernemers met registratieplicht

Dankzij fizor’s expertise op het gebied van low-code applicatie ontwikkeling kon de app in slechts twee dagen tijd ontwikkeld worden op het no-code platform van Betty Blocks. De samenwerkende partners bieden de app geheel vrijblijvend en gratis aan. Als hart onder de riem voor de ondernemers. ‘Betty Blocks heeft het platform ter beschikking gesteld en The Branding Club deelde hun kennis vanuit de horeca-sector. Daardoor kon ons team snel een applicatie lanceren, die voldoet aan alle security-eisen. Ondertussen zien we dat hij ook buiten de horeca gebruikt wordt, hij is geschikt voor iedere ondernemer met een registratieplicht.’ voegt Joost toe.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich registeren op fizor.io/nl-i-was-here-app-registratie-app/ waar ze een unieke QR-code krijgen. Deze kunnen ze uitprinten en op de tafels neerleggen. De gasten scannen deze code, worden naar een persoonlijke website gestuurd en kunnen daar hun gegevens invullen. Deze worden op een veilige manier opgeslagen en na de wettelijke bewaartermijn van veertien dagen automatisch verwijderd. Het registreren van de bezoekers is daardoor veilig, efficiënt en gratis.

Meer weten over de applicatie of direct aanmelden? Dat kan hier https://fizor.io/nl-i-was-here-app-registratie-app/.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over fizor.
fizor. is dé autoriteit op het gebied van low-code en no-code applicatieontwikkeling. fizor. ondersteunt organisaties wereldwijd door software te ontwikkelen en complexe processen te stroomlijnen. Van kernsystemen tot individuele applicaties, dankzij de innovatie werkwijze kunnen nieuwe oplossingen tot wel 8x sneller gelanceerd worden. 
Meer over fizor.
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.