Zebra Technologies introduceert nieuwe Alliance Track voor PartnerConnect Channel-programma

Nieuwe track maakt verbeterde samenwerking met het Zebra partnerecosysteem mogelijk

| Zebra | 2 min | 26 april 2021 16:15
Afbeelding: Bill Cate, Vice President of Global Channel Strategy bij Zebra | Copyright: Zebra
Zebra Technologies Corporation, een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, kondigt vandaag de nieuwe PartnerConnect Alliance Track aan, die expertise en invloed erkent en tegelijkertijd meer samenwerking met complementaire, niet-wederverkopende partners mogelijk maakt.

Zebra's Alliance Track, die naast de Independent Software Vendor (ISV)-track loopt binnen de categorie complementaire partners, is een strategisch onderdeel van het bekroonde PartnerConnect-programma. De nieuwe Alliance Track erkent de wereldwijde invloed van onafhankelijke hardwareleveranciers (IHV's), systeemintegrators (SI's), consultants en technologie-alliantiepartners. De combinatie van de groeiende complexiteit van enterprise- en Internet of Things (IoT)-oplossingen met groeiende Software as a Service (SaaS) en Device as a Service (DaaS)-bedrijfsmodellen heeft geleid tot een grotere focus op partners die componenten van de totaaloplossing beïnvloeden.

"Bij CarComm hechten we veel waarde aan onze samenwerking met Zebra en zijn we blij met de toevoeging van de nieuwe Alliance Track", zegt Bas Guerts, Sales en Marketing Manager, CarComm, een Zebra Registered Independent Software Vendor (ISV)-partner. "Voordelen zoals vroege toegang tot Zebra 3D-tekeningen en andere productspecificaties stellen ons in staat sneller accessoires te ontwikkelen en nauwer samen te werken met andere PartnerConnect-partners."

Dit biedt een breed scala aan voordelen voor Alliance Track-leden, waaronder demokits, marketingontwikkelingsfondsen en, specifiek voor IHV's, de mogelijkheid om een ??Zebra-compatibele of Zebra-gevalideerde accreditatie te behalen voor hun hardwareproducten.

"Zebra's nieuwe Alliance Track erkent de waarde en bijdrage die onze partners leveren bij het voldoen aan de behoeften van onze gezamenlijke klanten - van advies en modellering tot het ontwerpen van bedrijfsoplossingen die de prestaties van de frontlinie verbeteren", aldus Bill Cate, Vice President of Global Channel Strategy, Zebra Technologies. "Met de nieuwe Alliance Track kunnen we de samenwerking tussen Zebra, onze community van resellers en ISV's en het bredere ecosysteem van complementaire partners beter mogelijk maken en faciliteren."

De PartnerConnect Alliance Track bestaat uit drie niveaus: Registered, Select en Premier. De voortgang binnen het programma hangt af van de invloed van de partner, die wordt vastgelegd via het bestaande “Influence Registration”-proces van Zebra dat momenteel met succes wordt gebruikt door honderden ISV-partners. De nieuwe Premier Alliance Partner-laag zal exclusief worden gereserveerd voor Zebra's wereldwijde strategische allianties, met strikte vereisten die wereldwijde schaal en bereik aantonen.

Belangrijkste punten

  • Zebra's nieuwe PartnerConnect Alliance Track maakt verbeterde samenwerking met complementaire partners mogelijk.
  • De PartnerConnect Alliance Track bestaat uit IHV's, SI's, consultants en technologie-alliantiepartners die profiteren van demokits, marketingontwikkelingsfondsen en Zebra-accreditatie voor hardwareproducten.
  • De Alliance Track erkent de invloed van de partnergemeenschap en de impact die ze hebben op het leveren van bedrijfsoplossingen die de prestaties van de frontlinie verbeteren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Zebra
Over Zebra
Zebra (NASDAQ: ZBRA) stelt vooruitstrevende bedrijven in de retail/e-commerce, productie, vervoer en logistiek, gezondheidszorg en andere bedrijfstakken in staat hun concurrenten een stap voor te blijven. Met onze partners maken wij op maat gemaakte end-to-endoplossingen waarmee mensen, goederen en gegevens op intelligente wijze met elkaar worden verbonden en aan de hand waarvan onze klanten bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen. Onze toonaangevende oplossingen maken het winkelen voor de klant aangenamer en stellen u in staat uw voorraad te volgen en beheren. Bovendien maken ze efficiëntere toeleveringsketens en betere zorg aan patiënten mogelijk.
Zebra Technologies Corporation en zijn dochteronderenmingen. ZEBRA en de gestileerde afbeelding van het Zebra hoofd zijn handelsmerken van Zebra Technologies Corporation, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.
Meer over Zebra
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.