Strategisch partnerschap Nationale-Nederlanden en VVCR-Prodrive

Ambitie nul werkgerelateerde verkeersongevallen

| Nationale Nederlanden | 2 min | 28 april 2021 9:10
Afbeelding: Gerard van Rooijen, Directeur Zakelijk Schade bij Nationale Nederlanden | Copyright: Nationale Nederlanden
Nationale-Nederlanden brengt haar label Hello Mobility onder in een strategisch partnerschap met VVCR-Prodrive. Hiermee versterken beide partijen hun positie in de zakelijke mobiliteitsmarkt. Met dit partnerschap wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van integrale oplossingen voor mobiliteit en wagenparken. Beide bedrijven hebben een duidelijke toekomstvisie op het ondersteunen van ondernemers in de transport en logistieke markt en het vergroten van de verkeersveiligheid. Nationale-Nederlanden krijgt een minderheidsbelang in VVCR-Prodrive.

Hello Mobility is een initiatief van Nationale-Nederlanden om wagenparkbeheer te verbeteren. Het label heeft zich ondertussen succesvol en zelfstandig gepositioneerd, waarbij het strategisch partnerschap dient als katalysator voor verdere groei. De samenwerking biedt de mogelijkheid om Hello Mobility toekomstbestendig door te ontwikkelen in een ondernemende omgeving met de juiste kennis en expertise. Hello Mobility blijft een label met een eigen identiteit, website en specialisten met als doel schades en kosten te minimaliseren via datagedreven coaching.

Gerard van Rooijen, directeur Zakelijk Schade Nationale-Nederlanden: ‘We zijn blij met dit strategische partnerschap. VVCR-Prodrive is een innovatief bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Ook biedt de samenwerking de mogelijkheid nieuwe oplossingen te ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van Last mile logistiek, elektrificatie van wagenparken en micromobiliteit.’

Mark Maaskant, directeur en innovator van VVCR-Prodrive: ‘Als innovatief bedrijf van verkeersveiligheid specialisten bieden we datagedreven oplossingen voor bedrijven. Hiermee verlagen we de wagenparkkosten en kunnen klanten een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland. Met Hello Mobility kunnen we een grotere impact maken met onze ambitie, nul werkgerelateerde verkeersongevallen. Voor ons is Hello Mobility het ontbrekende stukje puzzel in onze totale verkeersveiligheidsoplossing waarbij slim gebruikmaken van data het uitgangspunt is.’

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.