Avit Group intensiveert samenwerking met Expereo door toetreding tot partnerprogramma

Samen sterk voor een complete SD-WAN-oplossing met internationale internetconnectiviteit

| Expereo | 2 min | 29 april 2021 14:20
Copyright: Expereo
Internet access service provider Expereo en netwerk integrator en managed service provider Avit Group intensiveren de samenwerking. Avit en Expereo bundelen de krachten om organisaties te voorzien van een Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN)-dienst. De aanleiding is de toenemende vraag naar flexibele netwerkoplossingen ter ondersteuning van de digitale transformatie en een sterke beweging naar cloud- en SaaS-oplossingen. Organisaties kunnen met het geïntegreerde aanbod van Avit en Expereo hun traditionele WAN-oplossingen vervangen en snel de economische- en prestatievoordelen van digitalisering realiseren. De eerste internationale klanten maken inmiddels gebruik van de dienst.

SD-WAN als managed service

Het toetreden tot het partnerprogramma van Expereo is onderdeel van de door Avit ontwikkelde SD-WAN-propositie. Avit levert de kennis en kunde van SD-WAN, maar ook de koppeling met andere diensten, zoals cybersecurity en software defined access, en het beheer van de complete IT-dienstverlening. Het partnerprogramma geeft Avit toegang tot Expereo’s expertise in het selecteren van geschikte internetdiensten. Door de krachten te bundelen, vereenvoudigen Avit en Expereo de omgeving van klanten. Ook wordt de communicatie voor klanten eenvoudiger, omdat zij slechts één aanspreekpunt hebben voor de complete IT-dienstverlening.

Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group: “De samenwerking met Expereo is voor ons een belangrijke stap voor het complementeren van onze SD-WAN-propositie. Door onze kennis en ervaring te bundelen met de expertise van Expereo, ontstaat een sterk SD-WAN aanbod. Samen kunnen we nu én in de toekomst voldoen aan de toenemende vraag vanuit de markt.”

Luc van de Leijgraaf, Director of Partners Sales bij Expereo: “We zijn verheugd dat Avit toetreedt tot ons partnerprogramma. Avit is een gerespecteerde partij op het gebied van Cisco SD-WAN. Vanaf nu gaan we samen met Avit bestaande en toekomstige klanten een flexibelere, kostenefficiëntere en innovatievere dienstverlening bieden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Expereo
Expereo is een toonaangevende wereldwijde leverancier van beheerde internettoegangsdiensten, waaronder SD-WAN / SASE en Cloud Acceleration. Met een uitgebreid wereldwijd bereik is Expereo de vertrouwde partner van een groot deel van de Fortune 500-bedrijven. Het ondersteunt bedrijven en overheidssites en helpt klanten de productiviteit te verbeteren en versterkt hun netwerken en clouddiensten met de flexibiliteit, flexibiliteit en waarde van internet, met optimale netwerkprestaties.
Meer over Expereo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.