BluJay's softwarereleases bieden nieuwe mogelijkheden

Productiviteit van de supply chain en wereldhandel te verhogen

| BluJay | 2 min | 29 april 2021 14:53
Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft versie 21.1 van zijn transport-, distributie- en Global Trade-applicaties uitgebracht. BluJay's laatste releases bieden nieuwe software- en partnerintegraties, de meest actuele compliance updates en uitgebreide mogelijkheden die de gebruikerservaring verbetert. Dit alles helpt klanten het groeiende aantal disrupties binnen de supply chain beter te beheren.

De belangrijkste updates in versie 21.1 van BluJay's DNA - data, netwerk en applicaties - zijn:

Voor verladers:

  • Geoptimaliseerde routegidsen - BluJay's Transportation Management for Shippers ondersteunt nu Dynamic Routing Guides voor reservevervoerders.
  • Uitgebreidere ondersteuning vervoerders - SpotFinder, BluJay's Transport Management-netwerk transporteur-zoekfunctie is uitgebreid met ondersteuning voor transporteurs buiten het netwerk van een verlader, om de beschikbaarheid van transporteurs te vergroten. Deze oplossing houdt rekening met de leveringstijd, transportmaterieel en afstand vanaf het oorspronkelijke verzendpunt om te bepalen of de vervoerder "in aanmerking komt".

Voor expediteurs:

  • Verbeterde gebruikerservaring - BluJay's Transportation Management for Forwarders biedt nu meerdere beeldschermmogelijkheden met een recent toegevoegde lijst, die een overzicht geeft van de schermen die momenteel actief of inactief zijn.
  • Nieuwe mogelijkheden van het klantportaal - Met de nieuw toegevoegde functie "offerte aanvragen" kan een klant van een expediteur rechtstreeks via het klantportaal van BluJay een offerte aanvragen vanuit de applicatie Transportation Management for Forwarders (TMFF).

Voor douaneklanten:

  • Integratie Augmented Global Trade-platform - BluJay's Customs Management-Global is volledig beschikbaar binnen het nieuwe Augmented Global Trade (AGT)-platform. Dit stelt klanten in staat om gebruik te maken van nieuwe AGT-gebaseerde producten om eenvoudig aangiften aan te maken.
  • Verbeterd Amerikaans douaneplatform - In Customs Management-US kunnen gebruikers nu een geïllustreerd document naar Customers & Border Protection (CBP) sturen terwijl ze bezig zijn met de verwerking van de zending, zonder dat ze naar een aparte menu-optie hoeven te gaan.

Voor logistieke dienstverleners (LSP's) en wagenparkbeheerders:

  • Geautomatiseerde facturatie voor logistieke dienstverleners - BluJay’s LSP-platform maakt het nu mogelijk om het maken van facturen, evenals het afdrukken en plaatsen op financiële systemen, automatisch te plannen en uit te voeren.
  • Verhoogde veiligheid en efficiëntie van routes - MobileSTAR van BluJay biedt een aantal verbeteringen op het gebied van route-optimalisatie om chauffeurs te helpen veiligere en efficiëntere routes te plannen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.