Citrix benoemd tot Leader in Unified Endpoint Management door IDC MarketScape

Decentraal werken biedt ontzettend veel voordelen voor zowel werkgevers als werknemers

| Citrix | 2 min | 29 april 2021 15:12
Afbeelding: Citrix Workspace | Copyright: Citrix
Citrix Systems, Inc. is benoemd tot Leader in Unified Endpoint Management Solutions in de IDC MarketScape: Worldwide Unified Endpoint Management (UEM) Software 2021 Vendor Assessment1.

Decentraal werken biedt ontzettend veel voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Maar het aantal eindpunten in een bedrijfsnetwerk kan daardoor stijgen en het beheer ervan wordt bemoeilijkt. Een UEM-oplossing is in deze situatie een goede manier om de organisatie goed beveiligd te houden zonder te tornen aan de gebruiksvriendelijkheid.

Het IDC-rapport evalueert de markt voor UEM-oplossingen en bevat een uitgebreide analyse van achttien leveranciers, waarin uiteenlopende implementatiescenario’s en gebruiksvereisten onder de loep zijn genomen. Citrix heeft zijn positie als Leader te danken aan zijn nadruk op beheer en security van de gehele workspace, en voor optimalisatie in device provisioning, monitoring en management - allemaal onderdeel van het Citrix Workspace™ Platform.

Een digitaal, geïntegreerd werkplatform

Citrix Workspace biedt consistente, veilige en betrouwbare toegang tot alle middelen die werknemers nodig hebben om optimaal te presteren. Met Citrix Endpoint Management™, een integraal deel van Citrix Workspace, kunnen organisaties apparaten beveiligen en managen met een focus op de cloud om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen.

Een moderne, flexibele aanpak

Volgens het IDC MarketScape “moeten organisaties het gebruik van het Citrix UEM-platform overwegen wanneer zij richting een groter, intelligent digitaal workspace-model bewegen voor hun end-user computing management (inclusief apps, apparaten, data en infrastructuursoftware)."

De benoemde sterke punten van Citrix Endpoint Management zijn onder andere:

  • De security analytics-functionaliteiten.
  • Functies voor apparaatbeheer, inclusief het blokkeren of wissen van eindpunten die niet compliant zijn (zowel mobiele apparaten als pc’s).
  • Mogelijkheden voor Mobile Application Management (MAM) en containertechnologie voor applicaties.
  • Ondersteuning van uiteenlopende “Workspace IoT”-scenario’s, waaronder voor robuuste en IoT-centrische scenario’s en gebruik door eerstelijnsmedewerkers.
  • Integratie en interoperabiliteit met andere competitieve producten voor UEM en apparaatbeheer.

“Onze missie bij Citrix is het beschermen en beveiligen van digitale werkplekken van alle gebruikers in de hele organisatie. We zijn verheugd dat we hierin zijn erkend als Leader door de IDC MarketScape,” zegt Vishal Ganeriwala, Vice President Product Marketing bij Citrix.

Klik hier voor meer informatie over Citrix Endpoint Management en de toegevoegde waarde dat deze oplossing kan leveren aan jouw organisatie.

1) Doc #US46957820, Januari 2021

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.