Boomi beschikbaar via Amazon Web Services Marketplace

Boomi bereikt mijlpaal van 15.000 klanten wereldwijd

| Boomi | 2 min | 29 april 2021 16:12
Copyright: Boomi
  • Klanten kunnen kostenefficiënt data versneld migreren
  • Boomi bereikt mijlpaal van 15.000 klanten wereldwijd

Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt vandaag aan dat het lowcode iPaaS-platform Boomi AtomSphere™ vanaf nu beschikbaar is via Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Dit stelt klanten in staat om op kostenefficiënte wijze de migratie van data te versnellen via applicatie- en eventgestuurde integraties, datasynchronisatie en datamanagement. Het AtomSphere Platform is een low-code iPaaS-platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt vooraf gebouwde connectors te integreren met legacy en data applicaties via AWS.

“Klanten kunnen via AWS Marketplace eenvoudig aankopen doen. Daarnaast versimpelt het de migratie en integratie van SaaS-applicaties, on-premises systemen en AWS voor organisaties”, zegt Will Corkery, Chief Revenue Officer bij Boomi. “De beschikbaarheid van Boomi in AWS Marketplace benadrukt ook hoe belangrijk wij het vinden om te voldoen aan de toenemende eisen die de klanten van AWS stellen rondom applicatie- en eventgestuurde data-integratie”.

Klanten die het Boomi AtomSphere Platform in AWS Marketplace aanschaffen, kunnen vanaf nu gebruikmaken van Boomi Atom in AWS Quick Start. De Boomi Atom runtime engine integreert externe databronnen met AWS Services. Atom Quick Start stelt klanten in staat om - via een aantal eenvoudige stappen - een Boomi Atom-omgeving in AWS te creëren.

Boomi’s beschikbaarheid op AWS past binnen de uitbreiding van de relatie tussen de twee partijen. Beide bedrijven ondersteunen organisaties door de infrastructuurtechnologie te moderniseren met schaalbare implementatieprocessen en een gestroomlijnd aankoopproces.

Ongekende bedrijfsgroei: 15.000 klanten wereldwijd

Naast de beschikbaarheid van Boomi op AWS Marketplace kondigt het bedrijf vandaag ook aan dat Boomi wereldwijd de mijlpaal van 15.000 klanten heeft bereikt. Een bijzondere prestatie - zeker ten tijde van een pandemie. Het AtomSphere integratieplatform van Boomi blijft een belangrijke rol spelen binnen organisaties die willen moderniseren en migreren naar de cloud.

“Nu digitale transformatie broodnodig is geworden om te overleven, is data het meest waardevolle hulpmiddel van een organisatie”, zegt Chris McNabb, CEO bij Boomi. “Gecombineerd met een naadloze gebruikerservaring kun je met data als geen ander onderscheidend en concurrerend blijven, de omzet verhogen en nieuwe, innovatieve diensten ontwikkelen. Wereldwijd kiezen bedrijven voor Boomi, omdat wij hen helpen gemakkelijker en sneller waarde uit hun data te halen dan wie dan ook.”

Klik hier voor meer informatie over Boomi in AWS Marketplace en lees hier meer over de relatie tussen Boomi en AWS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Verklaringen in dit document die betrekking hebben op toekomstige resultaten, aanwervingen, gebeurtenissen of investeringen zijn toekomstgerichte verklaringen en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van Boomi. In sommige gevallen kunt u deze uitspraken identificeren aan de hand van toekomstgerichte woorden als "anticiperen", "geloven", "kunnen", "schatten", "verwachten", "van plan zijn", "vertrouwen", "mogen", "plannen" , "Potentieel", "zou moeten", "zal" en "zou", of soortgelijke uitdrukkingen. Werkelijke resultaten, aanwerving, klanten-trends en gebeurtenissen in toekomstige perioden kunnen wezenlijk verschillen van de trends die worden uitgedrukt of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen vanwege een aantal risico's, onzekerheden en andere factoren, waaronder de uitdaging om nieuw personeel te vinden en aan boord te nemen, markttrends, voortdurende aandacht van het management voor de markt, de onzekerheden in verband met technologische veranderingen en de ontwikkeling en introductie van nieuwe technologie. Boomi en Dell Technologies aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.