Ciphix benoemd tot UiPath Diamond Partner

Ciphix is de eerste Nederlandse RPA-specialist die deze status ontvangt

| Ciphix | 2 min | 03 mei 2021 10:40
Copyright: Ciphix
De in 2017 opgerichte Intelligent Automation-specialist Ciphix is door RPA-softwareleverancier UiPath benoemd tot Diamond Partner. Deze status is de hoogst mogelijke die een implementatiepartner van UiPath kan behalen. Ciphix, in 2020 al toegelaten tot het UiPath Strategic Network (USN), is de enige specialist in Nederland die deze status behaald heeft.

Langdurige samenwerking tussen Ciphix en UiPath

Ciphix werkt sinds zijn oprichting samen met UiPath, dat toentertijd net een vestiging opende in Nederland. UiPath is marktleider in Robotic Process Automation (RPA) software die door veel organisaties wordt gebruikt voor het automatiseren van hun handmatige en repetitieve processen. Ciphix is specialist in het implementeren van RPA & AI-oplossingen en zorgt dat organisaties optimaal kunnen profiteren van intelligent automation en een digital workforce. De status van Diamond Partner is een bekroning op de snelle groei die de partijen samen hebben doorgemaakt in de afgelopen paar jaar.

Succesvolle implementaties en significante groei

De status van Diamond Partner is onder andere het resultaat van de uitstekende inzet van Ciphix bij vele succesvolle RPA-programma’s binnen grote publieke organisaties en multinationals. Mede daardoor heeft Ciphix significante groei gerealiseerd en is het klantenportfolio fors uitgebreid. Deze status bevestigt ook de actuele kennis en kunde over de RPA-markt en de oplossingen van UiPath waarover de professionals van Ciphix beschikken.

Joost van Wendel de Joode, Channel & Alliance Director van UiPath: “Ciphix is een toonaangevende implementatiepartner voor UiPath. De Diamond status behaal je alleen door grote inspanningen op het gebied van trainingen en certificering in combinatie met ervaring. Hiermee borg je de noodzakelijke kwaliteit voor de eindklant. We feliciteren Ciphix van harte met dit unieke resultaat en zien uit naar verdere samenwerking.”

Mathijs Gast, CEO en co-founder van Ciphix: “We zijn heel blij dat we als eerste Nederlandse boutique implementatiepartner deze status hebben ontvangen. Het is een mooie waardering voor ons talentvolle team en de succesvolle trajecten die we samen met onze klanten hebben doorlopen. Daarnaast zien we het als de bekroning van de waardevolle samenwerking met UiPath.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ciphix
Ciphix is een in 2017 opgerichte Rotterdamse scale-up en specialist in het implementeren van Intelligent Automation-oplossingen, waar Kunstmatige Intelligentie (AI), Robotic Process Automation (RPA) en Conversational Automation (CA) onderdeel van zijn. Ciphix ziet het als zijn missie om ‘de robot uit de mens te halen’ en zo zijn klanten te ondersteunen middels een ‘Digital Workforce’.
Meer over Ciphix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.