Dell Technologies presenteert: Latitude 7320 Detachable

Goed voorbeeld van productontwerp voor de huidige en de nieuwe wereld

| Dell Technologies | 2 min | 3 mei 2021 10:49
Afbeelding: De Latitude 7320 met detachable front | Copyright: Dell Technologies
We hebben veel veranderingen meegemaakt het afgelopen jaar. Velen moesten ‘thuiswerken’. Later werd het ‘werken op afstand’ genoemd en nu vaak ‘work from anywhere’. Maar het gaat om veel meer dan alleen werk. We leven in een wereld waarin we vaak niet gebonden zijn aan een locatie voor een bepaalde activiteit, waarin we op verschillende manieren samenwerken en connecties maken, vanaf elke locatie. Met dit in gedachten zijn de Latitude pc’s ontworpen.

Dell Technologies presenteert vandaag de nieuwe Latitude 7320 Detachable, een goed voorbeeld van hoe we producten ontwerpen voor de huidige en de nieuwe wereld. Een aantrekkelijk design, dun en licht, inclusief de functies die je van apparaten mag verwachten nu je overal werkt.

Latitude 7320 Detachable

  • Beschikt over de snelst oplaadbare styluspen ter wereld (beschikbaar op een zakelijke detachable tablet). Hij laadt binnen 30 seconden op tot 100% voor maximaal 90 minuten gebruik.
  • Ontworpen met het oog op duurzaamheid: de Latitude 7320 is EPEAT Gold-geregistreerd, alle geverfde onderdelen zijn met watergedragen verf vervaardigd en ocean-bound plastic (25%) en gerecycled HDPE-plastic (75%) worden gebruikt in de verpakking.
  • De krachtigste en veiligste zakelijke laptop ter wereld is nu nog intelligenter dankzij de aanwezigheidsdetectiesoftware Express-Sign-in.
  • Doordat alle poorten en beveiligingsfuncties in de tablet zitten, geniet je van flexibiliteit en kun je hem zorgeloos loskoppelen voor optimale mobiliteit voor professionals die onderweg zijn.
  • Boost je productiviteit met Dell Optimizer, ingebouwde AI die zich aanpast aan hoe jij werkt, waar dat ook is.
  • Het helderste scherm dankzij ComfortView Plus.
  • De eerste detachable met dual opposite outlet ventilatoren en de batterij is langs de onderkant van het apparaat geplaatst, zodat het comfortabel in de handen ligt en koel is op de meest voorkomende aanraakgebieden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.