Alcatel luidt de lente in met twee nieuwe smartphones

De Alcatel 1S en Alcatel 3L zijn nu beschikbaar de Benelux

| TCL | 2 min | 03 mei 2021 11:14
Copyright: TCL
Na een winter met veel grijs weer maar ook kou en sneeuw luidt Alcatel de lente in met twee eerder aangekondigde smartphones, die nu echt beschikbaar zijn in de Benelux: de nieuwe Alcatel 1S en Alcatel 3L. De Alcatel 1S is een veelzijdige telefoon met stevige prestaties en optimale fotografiemogelijkheden. En de Alcatel 3L is een betaalbare telefoon die je visuele ervaringen naar een hoger niveau brengt dankzij de drievoudige slimme camera.

Krachtige prestaties en mooie beelden met de Alcatel 1S

Je hoeft niet te stoppen met multitasken dankzij een heel efficiënte Octa-core- processor, 3GB RAM, 32GB ROM en een batterij van 4.000 mAh gaat deze telefoon uren mee terwijl je in de lentezon in het park naar muziek luistert of in je luie stoel een nieuwe serie streamt.

Of je nu foto's maakt van taartjes, je familieleden of de natuur, de fotografiemogelijkheden zijn optimaal dankzij drie krachtige camera's aan de achterzijde. Dat zijn een 13 MP door AI aangedreven hoofdcamera, een 2 MP dieptelens en een 2 MP macrolens. De macrolens zorgt ervoor dat gebruikers gevoelige close-upfoto’s kunnen nemen zonder dure apparatuur, terwijl de 13 MP-hoofdcamera werkt met een PDAF-snelfocussysteem. Daarnaast bekijk je jouw prachtige foto's op een mooi scherm. De Alcatel 1S biedt perfect beeld een 6.52-inch HD+ Vast Display, een 20:9 aspect-ratio en een scherm-bodyratio van 88,5 procent.

De Alcatel 1S is IP52 gecertificeerd en beschikbaar in Elegant Black en Twilight Blue voor een adviesprijs van 119 euro bij Belsimpel en Bol.com.
image

Prachtige lenteplaatjes en een strak design met de Alcatel 3L

Ook de Alcatel 3L biedt perfecte fotografiemogelijkheden dankzij zijn slimme drievoudige camera. De 48-megapixel hoofdcamera is voorzien van 4-in-1 big pixel en een grote sluiter voor situaties met weinig licht. Het toestel biedt daarnaast een 2-megapixel macrocamera voor detailopnames en een 5-megapixel camera.

HD-video’s streamen, foto’s nemen of gamen? Het is allemaal geen punt dankzij een superefficiënte Octa-core-processor, 4GB RAM en 64GB aan opslag. De batterij van 4.000 mAh biedt je bovendien voldoende power voor een hele dag vol activiteit.* Geniet van fantastische beelden dankzij het 6.52-inch HD + Vast Display met een 20:9 aspect-ratio. Toch past het toestel gemakkelijk in je jas- of broekzak. En ook de veiligheid is geen issue dankzij de Face Key- en Finger print-scanningfuncties.

De Alcatel 3L is IP52 gecertificeerd en voldoende beschermd tegen stof en druppelend water en beschikbaar in Jewelry Black en Jewelry Blue voor een adviesprijs van 149 euro bij Belsimpel en Bol.com.

*) Accudata gebaseerd op resultaten uit eigen laboratorium. Feitelijk accugebruik verschilt op basis van persoonlijk gebruik.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TCL
TCL Electronics (1070.HK) is een van de snelst groeiende bedrijven voor consumentenelektronica en een van de meest toonaangevende producenten van televisies en mobiele devices (TCL Communication is een volledige dochteronderneming van TCL Electronics). TCL is gespecialiseerd in research, development en productie van consumentenelektronica, variërend van tv’s en mobiele telefoons tot aan audioapparatuur en smart-home-producten. Deze zijn onderdeel van zijn ‘AI x IoT’-strategie.
Meer over TCL
Disclaimer
Google, Android, Google Lens en andere merken en logo’s zijn handelsmerken van Google LLC.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.