Dell Technologies introduceert het RISE-programma voor Authorized Partners in West-Europa

Meer en lucratieve betrokkenheid initiëren voor resellers in EMEA

| Dell Technologies | 3 min | 03 mei 2021 12:52
Copyright: Dell Technologies
  • Het RISE-programma voor Authorized Partners is nu geïntroduceerd in West-Europa.
  • Het doel van RISE is om meer en lucratieve betrokkenheid te initiëren voor nieuwe (en bestaande Authorized) resellers in EMEA, wanneer ze samenwerken met hun Authorized Dell Technologies-distributeurs.
  • Het nieuwe initiatief behoudt het beste van het bestaande aanbod van Dell Technologies om Authorized Partners te belonen en samen te voegen tot één uniform aanbod.
  • RISE heeft het principe ‘Sell More, Earn More’ en richt zich op de run-rate client- en server business.
  • Een progressieve beloningsschaal die wordt uitbetaald als e-voucher of wordt uitgekeerd als creditnota's die kunnen worden gebruikt wanneer partners de volgende keer Dell Technologies-producten kopen.
Dell Technologies introduceert vandaag zijn RISE-programma voor Authorized Partners in de regio West-Europa, waar ook Nederland onder valt. Authorized Partners zijn Dell Technologies resellers die via distributiepartners inkopen. In het RISE-programma voegt Dell Technologies het bestaande aanbod van Authorized Partners in individuele landen samen tot één uniform aanbod. RISE, dat onderdeel is van het Dell Technologies Partner Programma, biedt partners in EMEA een groter winstpotentieel, omdat ze meer verdienen als ze meer verkopen uit de client- en server portfolio's van Dell Technologies. Het nieuwe initiatief beloont partners wanneer ze meer gebruikmaken van Dell Technologies. Partners behalen nog meer financiële voordelen als ze de vereisten voor metal tier behalen.

“In 2020 is het aantal resellers dat Dell Technologies-producten en -oplossingen verkocht in elk kwartaal toegenomen. Nu willen we dit momentum vasthouden en verder versnellen”, zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland van Dell Technologies. “Met ons toonaangevende portfolio en de introductie van RISE, bieden we een formeler engagement path voor de Authorized Partners zodat ze deel uitmaken van de Dell Technologies partner community en hun Dell Technologies-activiteiten verder kunnen laten groeien. Dankzij RISE hebben partners meer winstpotentieel en meer mogelijkheden om hun eigen groei te ondersteunen zodat ze hogere niveaus kunnen bereiken in het Dell Technologies-programma.”

RISE overzicht & proces

De nieuwe RISE-partnerniveaus – Ignite, Boost, Advanced en Elite – zijn ontwikkeld om de MKB-partners van Dell Technologies boven de concurrentie uit te laten stijgen. Ook biedt het partners de mogelijkheid hun Dell Technologies-activiteiten van Authorized naar metal partner tier-niveau te tillen.

RISE biedt een progressieve beloningsschaal die partners stimuleert om hun Dell Technologies-activiteiten uit te breiden. Partners worden beloond op basis van euro’s per product, gebaseerd op inkomsten die zijn gegenereerd via een geautoriseerde Dell Technologies-distributeur. De beloningen kunnen worden verdiend via commerciële klantproducten waaronder displays, Latitude-notebooks, Optiplex- en Precision-workstations, XPS-desktops, After of Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servers, Microsoft Reseller Option Kit (ROK) en meer.

Partners kunnen elk kwartaal extra euro’s verdienen. Beloningen kunnen aan het einde van het kwartaal worden ingewisseld: Ignite- en Boost-partners ontvangen e-vouchers en Advanced- en Elite-partners ontvangen creditnota's via de distributeur. Beloningen kunnen worden gebruikt bij de volgende Dell Technologies-aankoop die partners doen bij de door hen gekozen Authorized Dell Technologies-distributeur.

RISE is nu beschikbaar in heel EMEA. Bestaande geautoriseerde partners worden automatisch in het nieuwe aanbod opgenomen. Nieuwe partners kunnen controleren of ze in aanmerking komen en zich inschrijven via de Dell Technologies Performance Portal. Details over de groeperings- en beloningsmechanismen staan ook in de portal of zijn hier te vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.