LG Gram: lichtgewicht laptops voor optimale productiviteit

Vanaf 25 mei beschikbaar in Nederland

| LG Electronics | 3 min | 04 mei 2021 9:12
Afbeelding: De LG Gram Black | Copyright: LG Electronics
Aan het einde van deze maand komt de langverwachte LG Gram laptop-lijn beschikbaar in Nederland. LG Electronics (LG) ontwierp de LG Gram met de huidige trends van thuiswerken, flexibiliteit en hybride werken in gedachten. Zo zijn de laptops van deze lijn ultralicht, ultracompact en leveren ze uitzonderlijke prestaties gecombineerd met een lange batterijduur (Tot 25,5 uur*). De LG Gram laptops beschikken over ‘Military Graded Durability’ wat ervoor zorgt dat deze veilig en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn**. In combinatie met een stijlvol design en een schermverhouding van 16:10 voor hogere productiviteit toont LG een veelzijdige optie voor professionals. De laptops, in de kleuren zilver of zwart, zijn vanaf 25 mei in Nederland te koop via MediaMarkt (uitsluitend online).

De laptops komen in drie formaten beschikbaar op de Nederlandse markt: LG Gram 14-inch (vanaf €1249,-), LG Gram 16-inch (vanaf €1499,-) en de LG Gram 17-inch (vanaf €1599,-). Alle modellen hebben schermen met een beeldverhouding van 16:10 die zijn ontworpen om efficiënter en accurater te werken. Door meer schermruimte te bieden dan de meeste laptops op de markt, kan de LG Gram meer informatie tonen terwijl het scherm overzichtelijk blijft.

Het toetsenbord en touchpad zijn bovendien vergroot om sneller en makkelijker te typen. Ondanks de grootte is de laptop nog steeds licht en compact door de magnesium behuizing. De LG Gram is zodoende de perfecte oplossing voor de huidige, hybride, manier van werken: of je nou op kantoor, onderweg of thuis bent, de LG Gram biedt altijd een optimale ervaring.

Specificaties

Met een hoge resolutie, die 99 procent van het DCI-P3-kleurengamma toont, zijn de nieuwe beeldschermen perfect voor zowel entertainment als werk. Ook leveren ze geweldige beeldkwaliteit met levendige, nauwkeurige kleuren, een uitstekend contrast en scherpe details. Met de dunne schermrand word je het scherm ingezogen en zorgt het voor een verfijnde en premium look.

Bovendien zijn de laptops uitgerust met de 11de generatie Intel®CoreTM i5 en i7 processors voor een snellere en krachtigere prestatie. De LG Gram laptops zorgen hiermee voor 2.7x snellere content creatie, een stijging van 20% in productiviteit, snellere gameplay en streaming. Ook biedt de LG Gram ingebouwd NVMe opslag en 1 extra NVMe slot om uitbreiding mogelijk te maken. Verder is elke Gram uitgerust met de LPDDR4X 4266MHz RAM geheugen. Deze is tot 33% sneller dan het 3200MHz RAM geheugen van voorgaande modellen. Tot slot zijn de LG modellen uitgerust met een 3.5mm aansluiting, HDMI poort, 2 x Thunderbolt 4 (USB-C) met Power Delivery en 2x USB Type-A v3.2.

Ondanks deze krachtige toevoegingen is de laptop nog extreem licht, het 17-inch model weegt namelijk maar 1,3kg en het 14-inch model blijft zelfs onder de kilogram (999 gram).

*) Gemeten d.m.v. MobileMark® 2014 met draadloos internet aan en 150 nits helderheid. De maximale batterijduur kan worden beïnvloed door laptop configuratie, gebruik en bedrijfsomgeving.
**) De LG Gram laptops zijn getest op basis van 7 verschillende aspecten zoals opgesteld tijdens de MIL-STD-810G test. De LG Gram laptops zijn voor alle aspecten geslaagd binnen de marges.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.