Lenovo introduceert As-a-Service-oplossing voor Hosted Desktops met Nutanix

Eenvoud en flexibiliteit van cloud met on-premises infrastructuur voor evoluerende hybride workforce

| Nutanix | 2 min | 04 mei 2021 15:07
Copyright: Lenovo
  • Lenovo TruScale voor Hosted Desktops met Nutanix1 biedt de eenvoud en flexibiliteit van de cloud met on-premises infrastructuur voor de evoluerende hybride workforce
  • Beschikbaar voor een vaste maandelijkse prijs voor de client-devices, datacentersystemen en de benodigde software en services met één aanspreekpunt voor ondersteuning
Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) en Nutanix kondigen een As-a-Service-oplossing aan voor Hosted Desktops die IT-beslissers helpt floreren in het nieuwe hybride workforce-model. Volgens Lenovo’s recente “Future of Work and Digital Transformation-onderzoek” verwacht 83% van de organisaties dat het werk na de pandemie ten minste voor de helft op afstand zal plaatsvinden. Lenovo TruScale, Lenovo’s eerste oplossing voor Hosted Desktops met Nutanix, biedt organisaties een complete en veiligere remote work-oplossing. De klant heeft daarbij de keuze uit verschillende Lenovo client-devices, zoals thin clients en pc’s, keuze uit Citrix en andere virtuele desktopomgevingen en de ThinkAgile HX Series (powered by Nutanix). Al deze oplossingen zijn via licenties verkrijgbaar en worden beheerd as-a-service. De complete Hosted Desktop-oplossing biedt cloudachtige eenvoud en on-premises prestaties met het gemak van een vaste maandelijkse betaling en één aanspreekpunt voor ondersteuning.

"Veel organisaties moderniseren hun IT-infrastructuur om te voldoen aan de toenemende eisen die het werken op afstand aan hun IT-systemen stelt", aldus Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo Group en President van Infrastructure Solutions Group. “We zien een verschuiving waarbij klanten meer geïnteresseerd zijn in as-a-service-modellen om de investering die gepaard gaat met het snel upgraden van hun IT-systemen te helpen compenseren. De samenwerking van Lenovo met Nutanix biedt klanten een veiligere, Hosted Desktop as-a-service-oplossing die gemakkelijk te beveiligen, te implementeren en te beheren is met minimale initiële kosten."

"Terwijl organisaties wereldwijd op zoek zijn naar een manier om ook na de pandemie door te gaan, kunnen technologiepartners hen helpen de toekomst van het werk te omarmen en te profiteren van een hybride werkmodel dat de standaard zal worden voor veel organisaties”, zegt Tarkan Maner, Chief Commercial Officer bij Nutanix. "Lenovo's strategische samenwerking met Nutanix biedt klanten een end-to-end-oplossing ? van de hybride clouddatacenters tot digitale werkomgevingen ? die organisaties een vereenvoudigd consumptiemodel biedt via Lenovo TruScale Infrastructure Services. Daarnaast biedt het de flexibiliteit, schaalbaarheid, prestaties en security die nodig zijn om de uitdagingen van een gedistribueerde workforce het hoofd te bieden.”

Lees het volledige persbericht hier, of ga voor meer informatie naar: https://www.lenovo.com/us/en/data-center/solutions/client-virtualization/.

1) Hosted desktop-oplossing die op Lenovo-infrastructuur draait.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.