Celonis benoemt Vanessa Candela tot Chief Legal Officer

Celonis biedt me de zeldzame kans mee te werken aan een nieuw soort software

| Celonis | 2 min | 04 mei 2021 15:47
Afbeelding: Vanessa Candela, Chief Legal Officer bij Celonis | Copyright: Celonis
Vanessa Candela is de nieuwe Chief Legal Officer (CLO) bij Celonis, de wereldwijd marktleider in Execution Management. Als CLO geeft Candela leiding en richting aan de wereldwijde juridische strategie van de organisatie en het fungeren ervan.

Candela werkte eerder bij Netcracker Technology, een dochteronderneming van NEC Corporation. Daar was zij Chief Legal Officer en Chief Compliance Officer. Daarvoor was ze vice president en raadsgever bij Virtustream. Ze werkte meer dan negen jaar lang als assistent general counsel bij EMC, voordat bedrijf fuseerde met Dell. In totaal neemt ze meer dan twintig jaar ervaring in leidinggevende functies met zich mee.

Bastian Nominacher, co-CEO en medeoprichter van Celonis: “Vanessa is méér dan één van de beste bedrijfsadvocaten die we ons konden wensen. Ze is een gerespecteerd leider die de directe impact van legal strategieën in initiatieven begrijpt op onze bedrijfsvoering. Ze neemt enorme ervaring en inzichten mee die ons zullen helpen om de kansen te grijpen die voor ons liggen, om zo een volgende groeifase voor ons bedrijf in te gaan.”

Candela: “Celonis biedt me de zeldzame kans mee te werken aan een nieuw soort software die de manier waarop organisaties zakendoen verandert. Celonis bevindt zich in een belangrijke fase van groei, die de toekomst van de organisatie vormgeeft. Celonis is op weg één van de toonaangevende bedrijven van deze tijd te worden. Om daar nu deel uit van te maken is een spannende uitdaging die ik met veel vertrouwen aanga.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Celonis
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.