Vertiv lanceert volgende generatie UPS-systeem voor kritische toepassingen

Vertiv™ Liebert® EXM2 verhoogt prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie in het mid-size segment

| Vertiv | 3 min | 05 mei 2021 9:14
Copyright: Vertiv
Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert vandaag de Vertiv™ Liebert® EXM2. Dit is een driefasige monolithische noodstroomvoorziening (UPS) die een dubbele conversie-efficiëntie biedt tot 97 procent. Dit neemt verder toe tot 98,8 procent met de dynamische online modus. Met een vermogen van 100 tot 250 kVA en de toch compacte en flexibele afmeting is de Liebert EXM2 geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder metro's, spoorwegen, gezondheidszorg, lichte industrie, commerciële kantoren en middelgrote datacenters.

De Liebert EXM2 biedt technologische verbeteringen die ten goede komen aan de efficiëntie en betrouwbaarheid, zoals een intelligente parallelschakeling. Daarnaast biedt deze UPS drie op machine-learning gebaseerde werkwijzen, die operationele kosten verlagen en energieverspilling tot een minimum beperken. Vertiv's dynamische online modus levert een efficiëntie tot 98,8 procent, terwijl de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening gewaarborgd blijft. Bovendien zorgt het interne modulaire fouttolerante ontwerp voor een veilige, eenvoudige en snelle installatie en service, waardoor de gemiddelde hersteltijd wordt verkort en de beschikbaarheid wordt geoptimaliseerd.

Deze nieuwe innovaties zorgen voor meer efficiëntie en energiebesparing, waardoor de totale eigendomskosten afnemen en de investering snel terugverdiend wordt. De Liebert EXM2 is compatibel met lithium-ion batterijen (LIB) en verdraagt hoge temperaturen tot 50°C, waardoor de behoefte aan koeling en dus ook het energieverbruik tot een minimum worden beperkt.

De Liebert EXM2 wordt geleverd met geavanceerde mogelijkheden voor monitoring, beheer en analyses via een 9-inch touchscreen. Dit zorgt voor inzicht in de prestaties van de technologische omgeving en maakt verschillende beveiligingsopties mogelijk. De intelligente besturing en communicatie zijn niet alleen compatibel met Vertiv™ LIFE™ Services, Liebert® Nform, SiteScan® en de monitoringsoftware van het Trellis™ platform, maar ook met batterijbeheersystemen (BMS) en DCIM-systemen (Data Center Infrastructure Management) van derden.

De Liebert EXM2 vervangt de bekende modellen Liebert® EXM en Liebert® NXC. Deze modellen zijn algemeen erkend als uitstekend presterende UPS-systemen, die duizenden locaties en ongeveer 1,7 GW aan bedrijfskritische workloads over de hele wereld ondersteunen. Deze nieuwste productinnovatie voorziet in de toenemende behoefte aan betrouwbare en efficiënte UPS-systemen voor middelgrote toepassingen die een verbinding mogelijk maken met lage latency tussen cloud- en edge-sites.

"De Liebert EXM2 gaat een stap verder in het verhogen van energiebesparingen en daarbij maken onze klanten kennis met de nieuwste technologieën," vertelt Kyle Keeper, AC Power Vertiv CEO global. "Doordat Vertiv blijft investeren in research en development, kunnen onze engineering teams voortdurend ons portfolio verdiepen en verbreden om state-of-the-art oplossingen te leveren."

"Met zijn geavanceerde digitale technologie en geoptimaliseerde, fouttolerante ontwerp combineert de Liebert EXM2 betrouwbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit en intelligentie. Zo ligt er een infrastructuur die een optimale stroomvoorziening garandeert, zodat bedrijfskritische workloads gefaciliteerd kunnen worden. Tegelijkertijd kun je besparen op ruimte en operationele kosten", zegt Andrea Ferro, AC Power Vertiv directeur in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Het systeem kan in verschillende configuraties worden geïnstalleerd: in een rij, ruimte en zelfs tegen de muur of in een hoek. Klanten kunnen voor hen de beste oplossing kiezen uit een breed scala aan beschikbare configuraties en opties."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.