Zenda Support biedt sourcingdienst voor vast bedrag per maand

Nieuwe dienst combineert voordelen voor eigen personeel met voordelen van inhuur

| Zenda Support | 2 min | 05 mei 2021 10:16
Copyright: Zenda Support
Zenda Support lanceert een nieuwe, unieke dienstverlening ‘Fixed Price Sourcing’. Met deze sourcingdienst biedt Zenda Support organisaties voor een vast bedrag per maand professionals met de juiste kennis en certificering voor de IT-supportafdeling. Hiermee zijn kwaliteit en continuïteit gegarandeerd. Daarnaast weten organisaties precies waar ze aan toe zijn qua kosten en komen zij niet achteraf voor verrassingen te staan.

Elon de Jonge, directeur en oprichter van Zenda Support: “De supportafdeling is een cruciaal onderdeel van iedere organisatie. IT-problemen zoals het niet kunnen inloggen of een instabiele internetverbinding verhinderen op dagelijkse basis werkzaamheden. Daarnaast zorgt het voor grote irritatie. In de praktijk zien we dat veel organisaties kampen met de uitdaging om IT-professionals voor de supportafdeling te vinden én vast te houden. Hierdoor draaien veel supportafdelingen continu op de toppen van hun kunnen. Wanneer er dan onverhoopt iemand uitvalt of er een piekdrukte ontstaat, staan organisaties voor een grote uitdaging. Met deze dienstverlening leveren we capaciteit voor langdurige inzet, waarmee continuïteit wordt gewaarborgd.”

Voordelen van eigen personeel én van inhuur gecombineerd

Met deze nieuwe dienst halen organisaties gekwalificeerde professionals in huis, waarnaast ook wordt gekeken naar een cultural fit. Fixed Priced Sourcing kan al vanaf 1 FTE. Omdat de medewerkers in dienst zijn bij Zenda Support, lopen organisaties geen risico en kunnen zij gemakkelijk opschalen wanneer nodig. Denk aan vervanging bij verlof of langdurige ziekte. Bovendien is deze dienst kostenefficiënter dan een detacheerconstructie. Kortom, de nieuwe dienst combineert de voordelen van het hebben van eigen personeel met de voordelen van het inhuren van personeel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zenda Support
Zenda Support is gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van medewerkers op het gebied van IT-support. Het bedrijf, opgericht in 2019, stelt medewerker én opdrachtgever centraal. Vertrouwen en respect zijn belangrijke waarden in hun dienstverlening. Zenda Support heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Voor opdrachtgevers zijn zij een betrouwbare partner die altijd de juiste professional op de juiste plek zet, met passende kennis en kwaliteiten en passend bij de waarden en de cultuur van de opdrachtgever.
Meer over Zenda Support
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.