Liquit neemt Amerikaans Appnostix over en versterkt internationale positie

| Liquit | 2 min | 21 januari 2020 18:19
Liquit, toonaangevend leverancier van software voor de aggregatie en levering van applicaties, heeft het Amerikaanse Appnostix overgenomen. Met de overname boort Liquit nieuwe kansen aan voor groei in Noord- en Zuid-Amerika. Het bedrijf neemt deze stap na exponentiële groei in EMEA over de afgelopen vier jaar.

Zowel Liquit als Appnostix richten zich op het leveren van applicaties voor de moderne workspace. De gezamenlijke focus en kennis van beide bedrijven heeft geleid tot een compleet nieuwe manier waarop hedendaagse organisaties hun workspace kunnen inrichten. Bedrijven krijgen de controle over hun (legacy) applicaties op een eenvoudige en kosteneffectieve manier.

Liquit verbindt diverse tools en platformen voor virtualisatie en management consoles met elkaar. Applicaties kunnen vanaf talloze locaties geaggregeerd worden en worden vervolgens vanaf één centraal beheerpunt geleverd en beheerd. Zodra de slimme iconen voor de eindgebruiker gepubliceerd zijn, heeft de IT-beheerder de mogelijkheid deze eenvoudig te migreren om de complexiteit en kosten te verlagen, zonder dat de eindgebruikers daar last van ondervinden. De Liquit iconen blijven gelijk terwijl de technologie áchter de applicatie verandert, zonder dat de gebruikers het merken.

“Liquit en Appnostix geloven dat de mogelijkheid om alle virtualisatieplatformen met elkaar te verbinden cruciaal is bij de overstap naar een digitale workspace. Alleen zo lever je een consistente ervaring voor de eindgebruiker,” zegt Linda LaPorta, oprichter van Appnostix. “Liquit heeft deze visie naar een hoger niveau getild met hun admin console en de slimme iconen voor eindgebruikers. Bedrijven krijgen de kans snel digitaal te transformeren, zonder dat eindgebruikers daar last van ondervinden. De overstap naar de cloud wordt nu écht eenvoudig gemaakt. Ik vind hun visie enorm innovatief en kijk uit naar de samenwerking en de lancering van Liquit in Noord- en Zuid-Amerika.”

“Met de overname van Appnostix heeft Liquit direct de beschikking over een team in Noord- en Zuid-Amerika, met kennis van onze markt en een gedeelde langetermijnvisie,” voegt Peter Hermeling, mede-oprichter van Liquit, toe. “Met Appnostix verbeteren we onze langetermijnoplossingen en bouwen we snel een partnerprogramma en -ecosysteem in Noord- en Zuid-Amerika uit. Op die manier kunnen we snel een marktaandeel claimen binnen dit enorme marktsegment.”
 

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Liquit

Liquit geeft organisaties maximale controle over hun applicatielandschap en datastromen. Liquit oplossingen zijn erop gericht alle mogelijke toepassingen en services - ‘legacy’ of uit de cloud - snel en eenvoudig beschikbaar te maken. Het voornaamste product van Liquit is Liquit Workspace, een digitale werkplekoplossing die rechtstreeks in alle bekende browsers beschikbaar is. Liquit Workspace maakt werken weer plezierig. Liquit Workspace geeft medewerkers een herkenbare en gebruiksvriendelijke werkomgeving waarin ze overal, op ieder device, direct kunnen beschikken over alle informatie en applicaties die ze nodig hebben.
Meer over Liquit

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.