Tanium introduceert certificeringsprogramma voor klanten en partners

Professionele certificering maximaliseert investering in Tanium-oplossingen en helpt security- en IT-professionals nieuwe vaardigheden te ontwikkelen

| Tanium | 3 min | 5 mei 2021 16:35
Copyright: Tanium
Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, lanceert vandaag het Tanium Career Certifications Program, een trainingscurriculum waarin deelnemers hun expertise, vaardigheden en en capaciteiten kunnen ontwikkelen en valideren om de volledige levenscyclus van endpoints te beheren en beveiligen. Deelnemers krijgen zo meer vertrouwen in de inzet van endpoints en het ongoing beheer van Tanium-oplossingen.

Verwacht wordt dat het aantal banen in de computer- en informatietechnologie sector dit decennium met 11% zal groeien, wat een veel snellere groei is dan het gemiddelde voor andere beroepsgroepen. Certificeringen zijn daarbij een strategische manier voor werknemers om zich te onderscheiden en hun loopbaan vooruit te helpen. Deze professionele technische certificeringen zijn gecreëerd om gebruikers te helpen hun vaardigheden te verbreden en kennis over het Tanium-platform en -producten te vergroten. Daarnaast profiteren Tanium-partners doordat zij hun credentials kunnen uitbreiden om de hoogste professionele standaard voor hun klanten te garanderen.

“Als geregistreerd endpoint management-systeem werkt Tanium samen met klanten en partners van over de hele wereld om beheer, security en inzicht te bieden daar waar de digitale business begint, bij het endpoint”, zegt Charles Ross, Chief Customer Officer bij Tanium. “Als gecertificeerd professional kunnen individuen hun kennis vergroten en ervaren gebruikers worden van het Tanium-platform, terwijl ze tegelijkertijd waarde toevoegen aan de dagelijkse activiteiten van hun organisatie.”

"De lancering van het Career Certification Program van Tanium is een waardevolle toevoeging voor onze partners”, zegt Todd Palmer, Global Head of Partner Sales bij Tanium. “Ten eerste biedt het een eersteklas curriculum dat is ontworpen om de mogelijkheden van hun meest waardevolle asset - hun technisch talent - te ontwikkelen en te verbeteren. Ten tweede zijn onze partners in staat om een nieuw scala aan services te creëren die aangedreven worden door Tanium of ervoor zorgen dat hun klanten de waarde van hun investering in Tanium maximaliseren. De accreditatie-expertise van Tanium helpt partners om marktkansen te maximaliseren, terwijl ze tegelijkertijd meer ervaren worden in het adviseren over het beheren en beveiligen van endpoints."

Er zijn momenteel twee certificeringsmogelijkheden binnen het programma - Tanium Certified Operator (TCO) en Tanium Certified Administrator (TCA). TCO biedt gebruikers van alle niveau’s essentiële kennis en basiservaring. TCA bouwt in-depth expertise op in efficiënte operations en administratie. Certificeringshouders worden gevalideerd als een betrouwbare bron binnen hun organisatie en bieden klanten extra waarde. Alle examens bevatten praktische labs die real-world applicaties simuleren en dienen als bevestiging van iemands bekwaamheid.

“Het is fantastisch om Tanium’s toewijding aan het kanaal te zien, en dat het partners zoals Sirius in staat stelt professionele services te bieden rond de hele Tanium-product suite”, zegt Deborah Bannworth, Sr. Vice President Partner Alliances, Inside Sales and Services bij Sirius. “Het nieuwe Tanium-certificeringsprogramma helpt deelnemers te blijven leren en zorgt er zo voor dat onze presales solution architects, client executives en professional service-teams experts worden op het Tanium-platform. Daarnaast versterkt het ons partnership om de behoeften van onze gezamenlijke klanten op het gebied van IT-hygiëne te ondersteunen.”

Om certificaten van wereldklasse te leveren is Tanium een samenwerking aangegaan met Pearson VUE, wereldwijd leider in professionele certificeringen. Deelnemers hebben de mogelijkheid examen te doen op geautoriseerde testlocaties of online. Leer meer over het Tanium Career Certification Program op onze website: https://www.tanium.com/customers/certifications/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.