Lancering nieuwe wereldwijde datacenterdivisie ‘Global Data Centers’

Grootschalig internationaal platform omvat meer dan 160 datacenters in meer dan twintig landen en regio’s

| NTT | 3 min | 21 januari 2020 18:21
NTT Ltd., de wereldwijde technology services provider, lanceert zijn nieuwe wereldwijde datacenterdivisie 'Global Data Centers'. Hierin bundelt NTT de bedrijven e-shelter, Gyron, Netmagic, NTT Indonesia Nexcenter, RagingWire en andere datacenterleveranciers die eerder actief waren onder het NTT Communications-merk. De divisie biedt een van de grootste datacenterplatforms in de wereld met meer dan 160 datacenters in meer dan twintig landen en regio’s. Het bedrijf biedt klanten en partners van de NTT Group hiermee een krachtig digitaal ecosysteem met een wereldwijd bereik en lokale expertise.

“Wij kennen de belangrijkste dagelijkse uitdagingen van onze klanten op hun route naar digitale transformatie”, zegt Ryuichi Matsuo, Executive Vice-President van de nieuwe divisie. “Met één partner voor hun wereldwijde datacenterbehoeften is het voor klanten gemakkelijker om hun zakelijke doelen te bereiken. Dat kan in een tijd waarin de cloud enorm groeit en datagebruik zorgt voor een toenemende vraag naar datacentercapaciteit. Daarom brengen we onze wereldwijde datacenteractiviteiten onder in één entiteit die een complete set van datacenteroplossingen en -diensten biedt, die inspelen op de klantvraag.”

Courtney Munroe, Group Vice-President of Global Telecommunications Research van IDC: “De lancering van de nieuwe wereldwijde datacenterdivisie van NTT Ltd. zorgt voor meer concurrentiekracht van de nieuwe entiteit. NTT Ltd. is een van de grootste wereldwijde leveranciers en buiten Noord-Amerika wellicht de grootste datacenterleverancier. Het bedrijf is sterk aanwezig in belangrijke stedelijk gebieden overal in de wereld. NTT Ltd. heeft tevens toonaangevende expertise op het gebied van de nieuwste koelings- en datacentertechnologieën. Meest belangrijke aspect is dat NTT Ltd. een unieke combinatie biedt van end-to-end mogelijkheden, waaronder networking en carriernetwerkverbindingen, hybrid-cloudmogelijkheden en lifecycle-managementservices. NTT Ltd. is bij uitstek gepositioneerd om zeer grote, wereldwijde hyperscale entiteiten van dienst te zijn, evenals bedrijven die een complete one-stop-shop oplossing zoeken.”

Klanten hebben in de datacenters toegang tot een complete set van technologieoplossingen (van datacenter- en netwerkinfrastructuur en applicaties) tot en met complete lifecycle-services (van consultancy tot fit-out services tot beheer) en end-to-end managed services. NTT Ltd. heeft uitgebreide expertise in het bouwen van technologisch zeer geavanceerde datacenters met een lage total cost of ownership (TCO) en hoge redundantie. De wereldwijde aanwezigheid van NTT Ltd. ondersteunt end-to-end oplossingen met de flexibiliteit die klanten kunnen benutten om hun kritische IT-workloads over verschillende locaties te verdelen. 

De nieuwe divisie wordt geleid door Ryuichi Matsuo en kent vier regio’s: Noord- en Zuid-Amerika, Azië/Pacific, EMEA, en India. De regionale datacenters worden geleid door Doug Adams (Noord- en Zuid-Amerika), Takahiro Nagata (Azië/Pacific), Florian Winkler (EMEA) en Sharad Sanghi (India). Het wereldwijde functionele leadership team bestaat uit Takahiro Wada (businessmanagement), Kevin Dalton (bouw en engineering), Kei Ito (Data Center Asset co.), Adam Tamburini (hyperscale-sales), Bob Woolley (operations), Naoyuki Inoue (productmanagement), Junichiro Akanuma (retailsales), John Eland (strategie en corporate development) en Masayuki Inoue (systeemontwikkeling).

Het nieuwe datacenterplatform is in de Verenigde Staten actief in belangrijke markten, waaronder Ashburn (Virginia), Sacramento (Californië) en Dallas (Texas), met uitbreidingsplannen voor Silicon Valley (Californië), Chicago (Illinois) en Hillsboro (Oregon). In Azië/Pacific zijn er datacenters in onder meer Tokio, Osaka, Hongkong, Singapore, Cyberjaya, Bangkok en Jakarta. In EMEA biedt NTT Ltd. locaties in Londen, Amsterdam, Frankfurt, Berlijn, München, Wenen, Zürich, Madrid en Johannesburg. In India zijn er belangrijke datacenters in Mumbai, Bangalore, Noida, en Chennai.

De datacenters van NTT Ltd. beschikken over efficiënte en bedrijfskritische voeding en koeling om te zorgen voor maximale prestaties en lage kosten. Op maat te maken configuraties en betrouwbare, carrierneutrale connectiviteit, waaronder integratie met hybrid- en multicloudomgevingen, zijn standaard. Klanten krijgen 24x7x365 ondersteuning door een groep van hoogopgeleide experts in operations, facilitymanagement, security, en logistiek.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NTT
NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.
Meer over NTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.