Extreme benoemt nieuwe salesexecutives in Amerika en Azië-Pacific, Japan en Groot-China

Paul Semak aangesteld als Senior Vice President of America Sales Jeff Hurmuses nieuwe Vice President of APJC Sales

| Extreme Networks | 3 min | 06 mei 2021 11:34
Afbeelding: Paul Semak, Senior Vice President America Sales bij Extreme Networks
Extreme Networks, Inc., een cloudgedreven netwerkbedrijf, heeft nieuwe salesexecutives benoemd in Amerika en Azië-Pacific, Japan en Groot-China (AJCP). Paul Semak is aangesteld als Senior Vice President of Americas Sales en Jeff Hurmuses als Vice President of APJC Sales.

Als Senior Vice President of Americas Sales rapporteert Semak aan Chief Revenue Officer Joe Vitalone. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van Extreme in de Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in directe en indirecte sales en heeft uitgebreide kennis van productmarketing, leadership development en digitale transformatie. Semak begon in 2018 bij Extreme als Vice President of Sales and Operations, Americas International. Daarvoor werkte hij zich omhoog in de salesorganisatie van Cisco, en was zijn meest recente rol daar Vice President of Sales in Central Canada. Hij is gecertificeerd door de Canadian Board Diversity Council en heeft verschillende directierollen gehad bij CivicAction, een non-profitorganisatie uit Toronto.

Joe Vitalone, Chief Revenue Officer van Extreme Networks: “Paul is de afgelopen jaren ongelooflijk waardevol geweest voor de salesactiviteiten van Extreme en heeft nauw samengewerkt met onze Amerika-salesteams voor de marktuitbreiding in Canada en Latijns-Amerika. Met zijn ervaring in alle aspecten van onze branche en zijn diepgaande kennis van netwerken, weten we zeker dat hij ons salesteams uitstekend zal ondersteunen en managen nu meer klanten overstappen naar de cloud.”

Paul Semak, Senior Vice President of Americas Sales bij Extreme Networks: “Extreme bevindt zich in een uitstekende positie voor flinke groei. We zijn 25 jaar actief, we zijn de snelst groeiende leverancier van cloudnetwerken en steeds meer bedrijven omarmen digitale transformatie en willen hun netwerken upgraden. Ik kijk ernaar uit leiding te geven aan ons Amerika-salesteam en een aanhoudend momentum op gang te brengen.”

Als Vice President of Sales in APJC, is Hurmuses verantwoordelijk voor de salesactiviteiten in de regio Azië-Pacific. Hij rapporteert aan John Morrison, Senior Vice President of International Sales. Hurmuses heeft meer dan dertig jaar ervaring in salesactiviteiten en is een bewezen leider in het ondersteunen van salesinitiatieven, managen van internationale teams en versneld bereiken van doelstellingen. Voor Extreme was Hurmuses werkzaam als Area Vice President for Asia Pacific bij Malwarebytes, waar hij verantwoordelijk was voor de marktintroductie in tien landen en een winstgroei van dubbele cijfers in zijn regio. Daarvoor gaf Hurmuses leiding aan de salesactiviteiten in Azië-Pacific voor Barracuda Networks, Dell’s Force 10 Networks, Tandberg (in 2010 overgenomen door Cisco), Watchguard Technologies en Polycom.

Vitalone: “Als ervaren Azië-Pacific-salesveteraan heeft Jeff enorme waarde voor onze APJC-teams nu we onze voetafdruk blijven uitbreiden. Hij heeft kennis van het uitbouwen van technologiebedrijven en zijn diepgaande kennis van de regio voegt veel toe aan onze teams. We zijn blij dat hij zich bij Extreme heeft gevoegd.”

Jeff Hurmuses, Vice President of APJC Sales bij Extreme Networks: “Ik ben trots om deel uit te maken van Extreme in deze belangrijke tijd van de groei van het bedrijf. De industrie verschuift richting een flexibeler, as-a-a-service-verbruiksmodel en Extreme bevindt zich in de juiste positie om klanten te voorzien van de serviceflexibiliteit en schaalbaarheid die ze nodig hebben. Er zijn grote kansen voor ons om een nog sterkere klantenbasis te creëren in de APJC-regio en ik kan niet wachten om te beginnen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid.
Meer over Extreme Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.