IT-specialisten van zorginstelling Abrona de beste van de Benelux

Winnaars van de Logitech Escape Meeting Room

| Logitech | 3 min | 06 mei 2021 11:52
Gewaardeerd
Afbeelding: De winnaars Wilma en Piet | Copyright: Logitech
Logitech Video Collaboration, de expert op het gebied van video conferencing, maakt, samen met de Beurs van Berlage, vandaag bekend dat Wilma van Etten & Piet van der Bijl, namens Abrona, de beste IT-specialisten van de Benelux zijn geworden. De experts van Abrona wisten als snelsten een stabiele video conferencing-verbinding te maken tussen de meeting room en de persoonlijke werkplek en daarmee de Logitech Escape Meeting Room digitaal op te lossen in een tijd van 00:52:04. Met het succes van het digitale event laat Logitech zien dat goede communicatie samen met de juiste tools essentieel zijn voor de hybride werkomgeving.

De beste IT-Specialisten van de Benelux

De beste IT-specialisten van de Benelux waren erg blij met het winnen van de prestigieuze titel. “We vinden het erg leuk om als snelste de Logitech Escape Meeting Room opgelost te hebben. Het was een flinke klus met leuke puzzels, maar door goed samen te werken en ons te verdiepen in de eenvoudig te gebruiken producten van Logitech, is het ons gelukt!” zegt Wilma van Etten, functioneel beheerder bij Abrona.

“Ja het was echt leuk om te doen!” vult Piet van der Bijl, tevens functioneel beheerder en begeleider bij Abrona aan, “We zijn met Abrona een nieuwe meeting room aan het bouwen, dus de Rally Bar van Logitech die we hebben gewonnen kunnen we erg goed gebruiken. We hebben direct onze collega’s gebeld met Teams om onze prijs te showen. Bovenal is het natuurlijk fantastisch dat wij onszelf nu een jaar lang de beste IT-specialisten van de Benelux mogen noemen.”

Uniek concept en groot succes

Angela Hordijk, Marketing Manager Video Collaboration bij Logitech Benelux is blij met de winnaars en met het verloop van het unieke digitale evenement: “We hebben er hard aan gewerkt om binnen de richtlijnen van het RIVM dit allemaal tot stand te brengen. Het is daarom fantastisch om te zien dat het dan resulteert in dit mooie succes. We hebben twee dagen lang deelnemers uitgedaagd om de Logitech Escape Meeting Room op te lossen wat uiteindelijk deze twee leuke winnaars heeft opgeleverd die supersnel de escape room hebben opgelost! Hiermee leveren we het bewijs dat de conferencing-producten van Logitech gemakkelijk in gebruik zijn. Dit smaakt zeker naar meer!”

De Logitech Escape Meeting Room

Op 26 en 27 maart streden de beste IT-teams van Benelux om de titel: De beste IT-specialist van de Benelux in de Logitech Escape Meeting Room. Aan de deelnemers werd gevraagd een meeting room te prepareren en te installeren, puzzels op te lossen en als snelste tweetal een stabiele video conferencing-verbinding tot stand te brengen. De ervaringen van de deelnemers is volledig vastgelegd met de video conferencing-producten van Logitech. Tweetallen, bestaande uit IT-specialisten en/of IT-managers, konden de eer van henzelf of werkgever hooghouden in de allereerste Logitech Escape Meeting Room-wedstrijd van de Benelux!

Ook meedoen aan de volgende editie van de Logitech Escape Meeting Room? Geef je dan nu alvast op voor de volgende editie in 2022 via de website van Logitech.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.