ServiceNow neemt Lightstep over en combineert next-generation observability met digitaal workflowplatform

Overname biedt klanten hun digitale transformatie te versnellen met actiegerichte workflows gebaseerd op inzichten

| ServiceNow | 1 min | 10 mei 2021 16:36
Copyright: ServiceNow
ServiceNow, het toonaangevende digitale workflowbedrijf dat werk beter laat werken voor mensen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een overeenkomst heeft ondertekend om de next-generation observability-expert Lightstep over te nemen.

Door de overname van Lightstep verstevigt en verbetert ServiceNow zijn positie als ’s werelds meest toonaangevende enterprise platform voor digitale ondernemingen. ServiceNow is een erkend marktleider op het gebied van IT service management, IT operations management en digitale workflows. Met Lightstep, een opkomende pionier in next-generation applicatiemonitoring en observability, helpt ServiceNow DevOps-engineers bij het bouwen, implementeren, draaien en monitoren van geavanceerde, cloud-native applicaties. Samen vergroten ServiceNow en Lightstep de voordelen van observability voor de hele organisatie met behulp van digitale workflows die realtime inzicht omzetten in actie, voor alle technologieën, mensen en processen die digitaal zakendoen mogelijk maken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) laat werk beter werken voor mensen. Ons cloudbased platform en onze oplossingen bieden een digitale workflow die de ervaring en productiviteit van zowel werknemers als organisaties verbetert. 
Meer over ServiceNow
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.