Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform

Low-code met volledige automatisering levert snellere en grotere bedrijfswaarde

| Appian | 2 min | 11 mei 2021 9:19
Gewaardeerd
Copyright: Appian
Appian heeft vandaag de nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform onthuld. De nieuwe release weet de grenzen binnen de low-code industrie te verleggen met de introductie van low-code data, een nieuwe codevrije benadering voor het samenbrengen van enterprise data. De nieuwste versie van Appian bevat ook verbeterde AI-driven Intelligent Document Processing (IDP), verbeterde DevSecOps-mogelijkheden en nieuwe functies voor ontwerpbegeleiding en de samenwerking tussen ontwikkelaars.

Appian levert volledige automatisering waarbij mensen, bestaande systemen, data, bots en AI in één enkele workflow worden samengebracht. Complete automatisering stimuleert het gebruik van workflows binnen bedrijven die bijdragen aan het realiseren van bedrijfsresultaten.

De nieuwe verbeteringen van het Appian platform ondersteunen de Appian Guarantee waarbij het eerste project van de klant in slechts 8 weken live is met een vast servicebedrag. Nieuwe mogelijkheden met de nieuwste versie van het Appian platform zijn onder andere:
  • Low-code Data: Het bouwen van low-code apps is eenvoudig en visueel, maar het integreren van data vereist nog steeds een groot aantal database-vaardigheden - tot nu. Appian maakt het integreren van data net zo eenvoudig als het bouwen van apps. Haal data overal vandaan, zonder het te hoeven migreren. Het visueel combineren, uitbreiden en modelleren van relaties tussen verschillende databronnen wordt eenvoudiger, en het platform optimaliseert automatisch datasets voor performance, zonder codering of database programmering.
  • IDP: Appian Intelligent Document Processing (IDP) levert enorme efficiëntiewinst via het straight-through processen van grote hoeveelheden ongestructureerde data. IDP beschikt nu over Optical Character Recognition (OCR) om op een veilige manier data uit documenten te halen zonder het gebruik van software of diensten van derden. In combinatie met de Appian native, getrainde en voortdurend lerende AI-modellen, kan IDP handmatige verwerking in elke workflow verleden tijd maken.
  • Low-code RPA: Appian RPA beheert en monitort centraal Appian bots, bots van derden, en end-to-end processen om de schaalbaarheid en performance te verhogen. Appian klanten kunnen nu nog sneller taken automatiseren met nieuwe Low-code RPA Windows acties. Daarnaast zijn er ter aanvulling nieuwe libraries van acties die direct kunnen worden gedownload vanuit de Appian AppMarket.
  • Low-code apps: Appian laat organisaties 10x sneller apps en automatiseringen bouwen en wijzigen via een visuele ontwikkeling die net zo eenvoudig is als het tekenen van een flowchart. Nieuwe samenwerkingsmogelijkheden voor ontwikkelaars vereenvoudigen de co-creatie van apps, terwijl verbeterde ontwerpbegeleiding de app performance, beveiliging en het testen optimaliseert. Het resultaat is een grote boost in de productiviteit van ontwikkelaars.
  • Low-code DevSecOps: In Appian is alles gebouwd om vertrouwen op enterprise-niveau te leveren. Van ongeëvenaarde beveiligingscertificeringen tot uitgebreide low-code DevSecOps, Appian helpt klanten te innoveren, concurreren en groeien.
De nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform zal in juni 2021 algemeen beschikbaar zijn.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Appian

Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.