Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag tot Vice President Sales in EMEA

Vice President Sales zal de verkoopactiviteiten van het bedrijf in meer dan 50 landen coördineren

| Check Point | 2 min | 11 mei 2021 11:04
Afbeelding: Thorsten Freitag, Vice President Sales EMEA bij Check Point
Check Point Software Technologies benoemt Thorsten Freitag als nieuwe Vice President (VP) Sales in EMEA, om de groei van zijn activiteiten in het continent te gaan leiden. Freitag trad in 2020 in dienst bij Check Point als VP Sales voor Europa.

Brede ervaring in tech

Freitag heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van tech-bedrijven, en bekleedde in die periode senior executive posities op het gebied van product, operations en sales. Voorheen was Freitag Senior Vice President bij F5 Networks, Executive Vice President bij Infoblox en daarvoor was hij Chief Risk Officer bij Druva en Chief Revenue Officer bij Claroty. In zijn nieuwe rol als VP EMEA zal Freitag rapporteren aan Dan Yerushalmi, Chief Customer Officer (COO) bij Check Point Software. Hij vervangt Bruno Darmon, die na vijftien jaar als VP Sales EMEA een nieuwe strategische positie binnen de wereldwijde verkooporganisatie van het bedrijf zal innemen.

"Ik ben zeer verheugd om bij Check Point aan de slag te gaan en een leidende rol te spelen in de belangrijke inspanningen van Check Point om de wereld beter te beveiligen," zegt Thorsten Freitag, VP Sales EMEA bij Check Point Software. "Als nooit tevoren biedt digitale transformatie organisaties nieuwe en spannende mogelijkheden die beveiligd moeten worden. Ik ben trots deel uit te mogen maken van een bedrijf dat wereldwijd de meest uitgebreide en geavanceerde cybersecurity-oplossingen biedt."

"We heten Thorsten van harte welkom bij Check Point", zegt Dan Yerushalmi, COO bij Check Point Software. "Organisaties in heel EMEA maken een snelle digitale transformatie door, die het beveiligingsniveau van Check Point Security’s Infinity-architectuur vereist, samen met onze toonaangevende oplossingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Freitag met zijn ervaring een boost zal geven aan een van Check Point's belangrijkste en meest groeiende markten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Check Point
Check Point Software Technologies (NASDAQ: CHKP) biedt cybersecurity-oplossingen voor overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt.
Meer over Check Point
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.