NETGEAR breidt WiFi 6 assortiment voor zakelijke markt uit met Orbi Pro WiFi 6 Mini

Biedt kleine en middelgrote bedrijven WiFi 6-prestaties, -dekking en eenvoudig te installeren beveiligingsfuncties

| NETGEAR | 3 min | 11 mei 2021 15:58
Afbeelding: De Orbi Pro WiFi 6 Mini | Copyright: NETGEAR
NETGEAR®, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor grote en kleine bedrijven, voegt een nieuw WiFi 6 mesh-systeem toe aan het Orbi Pro portfolio. Het Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) dual-band mesh-systeem is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven en thuiskantoren en heeft een uitstekende prijskwaliteitverhouding.
De Orbi Pro WiFi 6 Mini bestaat uit een router en satelliet die voorzien zijn van een toonaangevend WiFi 6 (802.11ax) multi-node mesh-systeem. Daarnaast heeft elke router en satelliet een geïntegreerde NETGEAR Ethernet-switch en levert WiFi-snelheden tot 1,8 Gbps. De basisconfiguratie van de Orbi Pro WiFi 6 Mini biedt een stabiele dekking tot 250 m2. De basis set-up kan uitgebreid worden met drie satellieten (afzonderlijk verkrijgbaar) waardoor het mesh-systeem een WiFi-dekking heeft van maar liefst 625 m2.

Thuiswerken met goede WiFi en beveiliging

Tegenwoordig werken veel zakelijke professionals, maar ook studenten, vanuit huis, waardoor netwerkoverbelasting en -beveiliging veelvoorkomende problemen zijn. Het Orbi Pro WiFi 6 Mini mesh-systeem biedt de mogelijkheid om veilige en aparte WiFi-kanalen op te zetten. De SXK30 is voorzien van het nieuwste WiFi databeveiligingsprotocol, WPA3, en ondersteunt maximaal 4 afzonderlijke SSID's en VLAN's. Hierdoor kan de Orbi Pro WiFi 6 Mini de WiFi-kanalen goed beveiligd en van elkaar scheiden, waardoor er meerdere netwerken gecreëerd kunnen worden. Zo kan er een apart netwerk voor thuiswerken worden opgezet, maar ook een losse voor tijdens het studeren of een netwerk voor gastgebruikers.

Om een bedrijfsvriendelijke netwerkomgeving mogelijk te maken, beschikt de Orbi Pro WiFi 6 Mini over vier gigabit ethernet LAN-poorten in elke satelliet en drie LAN-poorten in de router. Hierdoor kunnen bedrade apparaten, zoals printers, scanners of camera’s, eenvoudig en veilig aangesloten worden op het netwerk.

"Werken vanuit huis en leren op afstand zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Echter, haperende audio of wegvallende videocalls en lange bestandsdownloads verstoren de dagelijkse werkzaamheden. Het nieuwe Orbi Pro WiFi 6 Mini dual-band mesh-systeem speelt in op de behoefte van gebruikers om thuis te werken of te studeren. Het zorgt voor een bedrijfsvriendelijk WiFi-netwerk dat hogere snelheden, verbeterde beveiliging en een grotere dekking biedt, en zo de productiviteit van zakelijke (en privé) gebruikers en tegelijkertijd de beveiliging van het gecombineerde netwerk verbetert", licht Arend Karssies, Regional Director Benelux & Nodics bij NETGEAR, toe.

Eenvoudige lokale installatie en cloud-beheer op afstand met NETGEAR Insight

Het Orbi Pro WiFi 6 Mini mesh-systeem is ontworpen voor professionals in kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbaar netwerk dat gemakkelijk te installeren en beheren is. De installatie van de Orbi Pro WiFi 6 Mini is mogelijk via een browser- of een te downloaden app-versie van de NETGEAR Insight App.
De Orbi Pro WiFi 6 Mini wordt geleverd met een 1-jarig abonnement op NETGEAR Insight Premium of Pro. Met NETGEAR Insight kan een geautoriseerde beheerder op afstand netwerkparameters wijzigen, zoals SSID, VLAN en DHCP Subnet, op het Orbi mesh-systeem. Bovendien kunnen administrators via Insight ook firmware-updates uitvoeren en de configuratiegeschiedenis bijhouden, maar ook alarmen instellen en op gebeurtenis gebaseerde waarschuwingen ontvangen van het WiFi 6 mesh-systeem.

Beschikbaarheid en prijzen

Het NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) Dual-band mesh-systeem is binnenkort beschikbaar in Nederland.
  • SXK30-100EUS € 299,99: 1 router en 1 satelliet
  • SXK30B3-100EUS: € 399,99: 1router en 2 satellieten
  • SXS30-100EUS: €159,99: satelliet

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
NETGEAR
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.