Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

Zoom faciliteert onder meer virtuele persconferenties en belangrijke activiteiten van stakeholders

| Zoom | 2 min | 11 mei 2021 16:06
Copyright: Zoom
Zoom Video Communications en de European Tour, het belangrijkste toernooiencircuit voor professionele golfers in Europa, kondigen vandaag een meerjarige samenwerking aan. Zoom ondersteunt als Unified Communications Partner met zijn communicatiediensten verschillende initiatieven waarmee media, commerciële partners, gasten en fans op een nieuwe manier live-sport kunnen beleven.

Zoom faciliteert onder meer virtuele persconferenties en belangrijke activiteiten van stakeholders via het nieuwe Zoom Media Centre dat deze week wordt gelanceerd tijdens de Betfred British Masters (12 tot 15 mei 2021). Gasten van Zoom en de European Tour kunnen in een virtueel clubhuis speciale events bijwonen. Zoom biedt ook ondersteuning bij de European Challenge Tour en de Legends Tour.

Zoom helpt de European Tour daarnaast haar duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Door werken op afstand te verbeteren, zoals tijdens het plannen van toernooien, kan de CO2-voetafdruk van de organisatie verder worden verkleind.

Janine Pelosi, Chief Marketing Officer bij Zoom: “We zijn enorm enthousiast over de meerjarige samenwerking met de European Tour. Met een combinatie van virtuele en fysieke diensten bieden we een naadloze, hybride oplossing die de basis vormt van een nieuwe beleving van sportevenementen voor alle betrokken partijen.”

Guy Kinnings, Deputy CEO European Tour, Ryder Cup Director en Chief Commercial Officer: “We zijn verheugd om Zoom te mogen verwelkomen als het Official Unified Communications-platform van de European Tour. De manier waarop we met elkaar communiceren is de afgelopen twaalf tot achttien maanden drastisch veranderd. We zijn blij dat we de vele mogelijkheden en services van Zoom kunnen inzetten voor innovatieve oplossingen die de toekomstige interactie met spelers, media, partners en fans nog verder vergroten.”

Michael Cole, Chief Technology Officer bij de European Tour: “Dankzij de cloud-based, unified communications-diensten van Zoom kunnen we de European Tour als organisatie nóg wendbaarder maken en beter dan ooit samenwerken om toernooien van wereldklasse te organiseren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zoom

Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.