Knowledge 2021 begint vandaag en laat zien hoe de wereld werkt met ServiceNow

Twee weken lang content van klanten over de transformatiekracht van het Now Platform en digitale workflows voor de enterprise

| ServiceNow | 3 min | 11 mei 2021 18:15
Copyright: ServiceNow
ServiceNow, het toonaangevende digitale workflowbedrijf dat werk beter laat werken voor mensen, trapt vandaag Knowledge 2021 af, het digitale ervaringsevenement voor klanten, partners en developers. Meer dan 40.000 personen wereldwijd hebben zich voor dit event aangemeld, dat nog tot en met 20 mei duurt. In de live, interactieve en on-demand programmering van de komende twee weken staan meer dan 260 sessies gepland, verdeeld over 12 contentkanalen.

Klanten staan centraal tijdens Knowledge 21, met meer dan 145 uur aan content waarin ServiceNow-klanten de hoofdrol spelen. PepsiCo, Under Armour, Subway, de Amerikaanse staat Kansas, Levi Strauss en honderden andere bedrijven zetten digitale workflows in om hun organisatie te laten groeien, beter weerbaar te maken en hun sector te hervormen.

CEO Bill McDermott van ServiceNow bijt vandaag samen met enkele andere ServiceNow-executives de spits af van Knowledge 2021 met een uitzending waarin de kracht van het Now Platform wordt getoond om de wereld van werk beter te laten werken voor mensen - en een workflow naar een betere wereld te creëren. Tijdens de opening passeren verschillende klantverhalen de revue over hoe ServiceNow helpt om een positieve impact te hebben op het leven van mensen wereldwijd en de strategische autoriteit is wanneer het gaat om digitale transformatie in uiteenlopende sectoren en regio’s.

“ServiceNow is de strategische autoriteit voor digitale transformatie,” zegt Bill McDermott. “Wij zijn het epicentrum van de workflow-revolutie en maken het voor enterprise-organisaties wereldwijd mogelijk om een 21e-eeuwse, digitale business te creëren en geweldige ervaringen te bieden. We lossen de grootste workflow-uitdaging van de moderne tijd op, door vaccins om te zetten naar vaccinaties. We helpen werknemers veilig terug te keren naar kantoor. Binnen iedere sector zorgt het Now Platform voor workflow-oplossingen die het werk en het leven van mensen beter maken. De wereld werkt met ServiceNow.”

Nieuwe innovaties ondersteunen nieuwe workflows

Tijdens Knowledge 2021 zal ServiceNow verschillende nieuwe oplossingen, innovaties en strategische wijzigingen aankondigen om de transformatiekracht van digitale workflows te vergroten zodat de grootste uitdagingen waar bedrijven en de maatschappij zich voor gesteld zien opgelost kunnen worden, zowel nu als in de toekomst. Enkele van deze aankondigingen zijn:

Uitbreiding binnen de maakindustrie, zorg en life sciences met nieuwe oplossingen

  • Operational Technology Management helpt toonaangevende organisaties in de maakindustrie zoals Siemens Energy de dagelijkse uitvoering van taken efficiënter en veiliger te maken, terwijl de werknemerservaring verbeterd wordt.
  • Healthcare and Life Sciences Service Management verbindt zorgteams cross-functioneel en vereenvoudigt de manier waarop mensen contact hebben met hun zorgaanbieders, verzekeraars, farmaceutische- en medische device-organisaties - en verbetert de patiëntervaring.

Wereldwijd versnellen van vaccinatieprocessen

  • Nieuwe mogelijkheden in ServiceNow’s Vaccine Administration Management (VAM)-oplossing verbeteren het plannings- en inventarisbeheer zodat COVID-19-vaccins beter beschikbaar worden, vooral voor individuen die geen toegang tot internet hebben, en de belangrijkste barrières voor de distributie van vaccins worden weggenomen.
  • ServiceNow ondersteunt de levering van miljoenen COVID-19-vaccins wereldwijd, zoals in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen waar binnen enkele uren 120.000 vaccinatie-afspraken werden geregistreerd.

Ondersteuning bij veilige terugkeer naar de werkplek

  • Nieuwe toepassingen in ServiceNow’s Workplace Service Delivery-oplossing en Safe Workplace Suite helpen bedrijven bij het veilig laten terugkeren van werknemers naar de werkplek en hun weg te vinden in de nieuwe wereld van werk. Zo is er onder andere een nieuwe planningtool beschikbaar in de Safe Workplace Dashboard en is “Neighborhoods” aan Workplace Service Delivery toegevoegd, waarmee organisaties een weloverwogen beslissing kunnen nemen over het terug laten keren van werknemers naar de werkplek, zonder dat het te druk wordt.
  • ServiceNow signaleerde een stijging van 42 procent van klanten die gebruikmaken van één of meerdere apps uit de Safe Workplace Suite sinds begin dit jaar, waaronder bedrijven zoals BankUnited, Uber, en ENMAX die het Now Platform gebruiken om de terugkeer naar kantoor te plannen.

Verbeteren van de ontwikkeling van cloud-native applicaties met actiegerichte workflows gebaseerd op inzichten

  • ServiceNow kondigde eerder deze week de overname van Lightstep aan, waardoor next-generation observability met het wereldwijd toonaangevende digitale workflowplatform wordt gecombineerd. Met Lightstep, een opkomende pionier in next-generation applicatiemonitoring en observability, helpt ServiceNow softwareontwikkelaars bij het bouwen, implementeren, draaien en monitoren van geavanceerde, cloud-native applicaties met actiegerichte workflows gebaseerd op inzichten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) laat werk beter werken voor mensen. Ons cloudbased platform en onze oplossingen bieden een digitale workflow die de ervaring en productiviteit van zowel werknemers als organisaties verbetert. 
Meer over ServiceNow
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.