Tanium benoemt Marc Levine als Chief Financial Officer

Levine’s sterke operationele en financiële leiderschapservaring ondersteunen strategische schaal- en groeiplannen

| Tanium | 2 min | 12 mei 2021 9:37
Afbeelding: Marc Levine, Chief Financial Officer bij Tanium
Tanium, leverancier van unified endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, heeft Marc Levine aangesteld als nieuwe Chief Financial Officer. Levine zal Tanium’s financiële organisatie wereldwijd gaan leiden.

“Tanium’s groei wordt gestimuleerd door ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven en organisaties die erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat hun endpoints veilig zijn en juist beheerd worden”, zegt Orion Hindawi, co-founder en CEO bij Tanium. “Marc zal een integrale rol spelen in ons aanhoudende succes, voortbouwend op zijn diepe ervaring als leider in technologie, zijn geloof in onze visie en zijn sterke financiële inzicht. Ik ben verheugd Marc te verwelkomen in ons leiderschapsteam.”

Levine brengt meer dan 14 jaar ervaring in financieel leiderschap, het aansturen van bedrijfsstrategieën en procesverbetering met zich mee. Bij Tanium zal hij het global finance team en de finance-related operational functies overzien. Daarnaast zal hij ook alle externe financiële relaties beheren en onderhouden.

“Tanium’s marktkansen en missie om beheer, security en inzicht in endpoints te bieden is ongelooflijk boeiend”, zegt Marc Levine. “Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om de strategische prioriteiten van het bedrijf te realiseren en waarde te creëren voor onze klanten, onze medewerkers en andere stakeholders.”

Levine was recent was CFO van RSA Security, waar hij de transitie van het bedrijf van een Dell-dochteronderneming naar een zelfstandig bedrijf leidde. Voordat hij bij RSA kwam, bekleedde hij de rol van Chief Financial Officer bij softwarebedrijf C3.ai, Athenahealth en JDA Software, nu Blue Yonder. Levine begon zijn carrière bij Hewlett Packard, waar hij 25 jaar werkte in een aantal financiële en operationele leidinggevende functies, waaronder Senior Vice President of Finance en Chief Operating Officer voor HP Enterprise Services, Vice President Finance voor Hewlett Packard's Enterprise Business and Corporate Controller voor Hewlett Packard.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Tanium

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.