Personio organiseert H.U.G. Digital 2021

Het virtuele HR-event

| Personio | 2 min | 12 mei 2021 15:37
Copyright: Personio
  • Een van de grootste HR-events van Europa vindt plaats op 18 en 19 mei 2021 met >6.000 deelnemers, 50 sprekers en 30 sessies
  • Twee dagen diepgaande kennis, waardevolle inzichten en bruikbare strategieën voor de ‘future of work’
  • Gastsprekers van onder andere Spotify, Adidas, Volvo, Celonis en Unilever
Personio organiseert op 18 en 19 mei de tweede editie van H.U.G.* Digital, een van de grootste virtuele HR-events van Europa. Dit gratis live event geeft antwoorden op de belangrijkste vragen van HR over tal van onderwerpen, van hybride werkmodellen, medewerkerswelzijn en agile HR tot diversiteit, inclusie, duurzaamheid en nog veel meer. Deelnemers kunnen rekenen op twee volle dagen met presentaties door experts, interviews, paneldiscussies, workshops, etc. Ze bieden diepgaande kennis, waardevolle inzichten en bruikbare strategieën rond de ‘future of work’. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om te netwerken en zijn er leuke specials, zoals yogasessies, kooklessen en pubquizzen.

Tot de sprekers behoren diverse HR-experts en -leiders, waaronder Alexander Westerdahl (VP HR Research and Development, Spotify), Asif Sadiq MBE (Vice President en Global Head of D&I, adidas), Daniel Illes (Head of People, Vinted), Annika in der Beek (Director HR & Organizational Development, About You), Hamira Riaz (VP Strategic Leadership, VOLVO Group), Janina Nakladal (Director of Sustainability, Celonis), and Chloe Palmer (Head of People, Accel).

Dit internationaal event met ruim 6.000 deelnemers, 50 sprekers en 30 sessies wordt zowel in het Duits als in het Engels gehouden. Het Engelstalige programma wordt gemodereerd door drievoudig ondernemer en vijfvoudig TEDx-spreker Daniel Ramamoorthy (bekend als ‘DanRam’).

Hanno Renner, co-founder en CEO van Personio: “Gezien het succes van ons event van vorig jaar hebben we grote plannen voor H.U.G. Digital 2021. H.U.G. draait volledig om de uitdagingen en kansen voor HR, om verrassende formats en om het opbouwen en leren van de HR-community. De manier waarop we werken is aan het veranderen en dat betekent dat we ook op een andere manier moeten gaan leren over die nieuwe manieren van werken. Dat betekent voor ons een high-impact, onconventioneel event dat internationale HR-professionals uit iedere industriesector en van ieder niveau bij elkaar brengt. Allemaal erop gericht om met succes de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan.”

Voor meer informatie over H.U.G. Digital en registratie: https://hug.personio.com/h-u-g-digital/.

*) H.U.G.: ‘High-impact Unconventional Gathering’.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Personio
Personio is de alles-in-één HR-software voor kleine en middelgrote bedrijven. Personio heeft als missie om HR-processen zo transparant en efficiënt mogelijk te maken, zodat HR zich kan richten op de meest waardevolle activa in het bedrijf: de mensen. De Personio-oplossing omvat human resources, recruiting en payroll en ondersteunt alle HR-kernprocessen.
Meer over Personio
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.