VEXXHOST kiest voor Interxion bij uitbreiding cloud regio’s op PlatformDIGITAL®

VEXXHOST gebruikt Interxion’s dekking en connectiviteit in Amsterdam om haar premium cloud-diensten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika op te schalen

| InterXion | 2 min | 14 mei 2021 15:14
Afbeelding: Het AMS18 Amsterdam data center | Copyright: InterXion / Roel Backaert
De Canadese cloud computing-leverancier VEXXHOST kiest Interxion voor de uitbreiding van zijn publieke en private hybride IT-oplossingen. Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende leverancier van datacenterdiensten. VEXXHOST biedt haar groeiende klantenbestand voortaan de mogelijkheid hun digitale zaken op te schalen met Digital Realty’s PlatformDIGITAL®, een uniek wereldwijd datacenterplatform.

Data gravity, waarbij data de neiging heeft méér data aan te trekken en zo voor zware belasting van servers zorgt, is een groeiende uitdaging in de digitale transformatie en dwingt organisaties hun IT-architectuur slim vorm te geven. VEXXHOST’s keuze voor Interxion in EMEA geeft hen de gelegenheid om snel hun publieke en private cloudomgevingen op te kunnen schalen en zo de uitdagingen die hun klanten hebben op het gebied van data gravity snel op te lossen.

De implementatie in Interxion’s goed geconnecteerde Amsterdam hub, een belangrijke spil in de data-uitwisseling op PlatformDIGITAL®, maakt dit de eerste Europese public cloud regio voor VEXXHOST. De Regio Amsterdam draait, net als VEXXHOST’s andere regio’s, de laatste OpenStack release en is voorzien van de nieuwste en meest krachtige hardware. Door de nieuwe cloudzone op PlatformDIGITAL® te bouwen zorgt VEXXHOST ervoor dat klanten hun workflows wereldwijd kunnen verbinden tussen 290 datacenters in 24 landen.

Michel van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: “We zijn ontzettend trots om samen met VEXXHOST aan wereldwijde dekking en connectiviteit te werken. De klanten van VEXXHOST staan voortaan in het midden van een Europese infrastructuur waarin open data uitwisseling geoptimaliseerd is. De voorspelling is dat de wereld in 2025 maar liefst 180 zettabytes aan data genereert, en de Data Gravity Index DGx™ laat zien dat de data zich vooral in Europa zal centreren. Onze Data Gravity Index DGx™, die de vorming, samenvoeging en uitwisseling van bedrijfsdata in 53 wereldsteden meet, toont aan dat de hoeveelheid data die tussen Europese steden wordt aangemaakt en uitgewisseld, groter is dan waar ook ter wereld. Als gevolg daarvan staan bedrijven onder toenemende druk om snel en efficiënt diensten op schaal te leveren aan een geografisch verspreide klantenbasis."

Mohammed Naser, CEO van VEXXHOST: “Het gebruik van cloudomgevingen groeide enorm de afgelopen jaren, en de vraag ernaar explodeerde sinds corona. Deze samenwerking is een grote stap richting het verlichten van de lasten die grote datavolumes met zich meebrengen voor onze klanten. Met Interxion en PlatformDIGITAL® kunnen wij aan de groeiende vraag naar onze clouddiensten blijven voldoen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over InterXion

Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten en bedient een breed scala aan klanten vanuit haar datacenters in diverse Europese landen en vanuit haar datacenters wereldwijd. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Connectiviteitsproviders, Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.
Meer over InterXion

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.