BluJay neemt Raven Logistics over

Aanbod van multimodale transportoplossingen wordt versterkt

| BluJay | 1 min | 17 mei 2021 12:50
Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft het bedrijf Raven Logistics overgenomen. Raven is een logistiek managementbedrijf dat zich richt op spoortransport en biedt een spoorweg TMS SaaS-oplossing en managed services voor de Noord-Amerikaanse vervoermarkt.

"Raven is een aanbieder van spoorvervoeroplossingen en biedt uitzonderlijke aanvullende expertise om onze gezamenlijke klanten te voorzien van end-to-end transportoplossingen. Met deze overname zetten we BluJay's strategie voort om te investeren in de data, netwerken en applicaties die een razendsnelle supply chain mogelijk maken", aldus Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions.

Duane Kuzak, CEO van Raven Logistics voegt hieraan toe: "Raven is verheugd om de krachten te bundelen met BluJay. Onze gecombineerde kennis biedt unieke meerwaarde voor onze klanten - één multimodale oplossing voor het beoordelen, verzenden en volgen van alle vervoermethodes. Sinds we in 2019 partner van BluJay zijn zien we al de synergie van de goede oplossingen en de voordelen voor klanten. Ook loopt de samenwerking tussen onze medewerkers goed. We kijken ernaar uit om ons bij het team aan te sluiten en de klantervaring verder te verbeteren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.