Barracuda ‘Leader’ in Enterprise e-mail security 2021

Het bedrijf behaalde de hoogst mogelijke score

| Barracuda Networks | 1 min | 17 mei 2021 13:16
Afbeelding: Email Threat Scanner screenshot | Copyright: Barracuda Networks
Barracuda is bestempeld tot ‘Leader’ in ‘The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021’. Het bedrijf behaalde de hoogst mogelijke score voor de implementatie-opties, de mogelijkheden voor het verwerken van content, incident respons, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, en beoordelingscriteria voor ondersteuning en klantsucces.

Barracuda wordt in het rapport specifiek genoemd vanwege het aanbieden van “een productportfolio met geïntegreerde oplossingen voor e-mail security, cloud back-up, e-mailarchivering, DMARC-authenticatie, SA&T en web security”. Barracuda Total Email Protection is een complete suite van securityoplossingen die gezamenlijk uitgebreide bescherming bieden.

“Nu e-mailaanvallen steeds complexer en gevaarlijker worden, vinden cybercriminelen nieuwe manieren om detectie door traditionele e-mailbeveiligingsoplossingen te omzeilen. Onze innovatieve technologieën helpen organisaties om deze bedreigingen voor te blijven en hun business en gegevens te beschermen”, zegt Don MacLennan, SVP, Engineering & Product Management, Email Protection bij Barracuda. “Dit rapport onderstreept de kracht van onze aanpak van e-mail security”.

Een gratis exemplaar van The Forrester Wave: Enterprise Email Security, Q2 2021-evaluatie is te downloaden van: https://www.barracuda.com/EmailWave/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Barracuda Networks
Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.
Meer over Barracuda Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.