Fudura en EVBox Group helpen bedrijven met verduurzamen

Klanten ondersteunen met het realiseren van laadinfrastructuur en daardoor het verduurzamen van het wagenpark

| Fudura | 2 min | 18 mei 2021 10:09
Afbeelding: Fudura BusinessLine | Copyright: Fudura
Fudura helpt dagelijks ruim 25.000 organisaties energie en kosten te besparen. Naast verbruiksinzicht verzorgen zij de gehele energie-infrastructuur, waaronder transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer.

Fudura ondersteunt hun klanten met het realiseren van de laadinfrastructuur en daardoor het verduurzamen van het wagenpark. Met laadpunten op het werk is elektrisch rijden voor medewerkers én bezoekers toegankelijker. Voor een vast bedrag per maand beschikken deze organisaties over eigen laadstations op hun parkeerterrein. De installatie, het beheer en het onderhoud wordt door Fudura verzorgd. Organisaties die willen verduurzamen hoeven dus geen grote initiële investering te doen en worden volledig ontzorgd, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen bedrijfsactiviteiten. Het maandbedrag kan bovendien worden terugverdiend door de laadpunten openbaar te maken en voor deze openbare laadsessies eigen tarieven in te stellen.

Sinds december 2020 werkt Fudura samen met EVBox om hun klanten een breder aanbod aan laadoplossingen te kunnen bieden. Zo kan de klant kiezen uit een enkele of dubbele EVBox BusinessLine met een maximaal vermogen van 11 kW of 22 kW per connector. Ook is het mogelijk de EVBox Troniq, EVBox Ultroniq of de uitbreidbare EVBox Troniq Modular te huren met vermogens van 50 kW tot 350 kW. Voor snelladers moet je normaliter een grote investering doen, maar met de verhuurpropositie van Fudura kunnen klanten dit geld in hun eigen bedrijfsvoering investeren. Naast installatie, beheer en onderhoud van de laadstations kun je bij Fudura ook terecht voor de bijbehorende energievoorzieningen en eventuele meters. Zo kan Fudura meegroeien in de laadbehoeften van de klant. Samen vergemakkelijken EVBox en Fudura de overgang naar elektrisch vervoer voor elke organisatie, klein of groot.

"EVBox is een professionele organisatie die weet hoe de markt beweegt en hier snel op kan inspelen. De AC- en DC-laders van EVBox zijn van hoge kwaliteit en met name de AC-laadpalen zijn erg scherp geprijsd. Ook zijn wij zeer te spreken over het persoonlijk contact met ons contactpersoon binnen EVBox. Een hele constructieve samenwerking!" - Paul Lankamp, Business Developer bij Fudura

"Veel bedrijven staan aan de vooravond van verduurzaming van hun complete infrastructuur en moeten daarom veel belangrijke keuzes maken. Met het aanbieden van de juiste inzichten en daarbij behorende oplossingen neemt Fudura een unieke positie in de markt in. De combinatie van onze alles-in-één-laadoplossingen en de kennis en expertise van Fudura stomen deze bedrijven klaar voor de toekomst." - Joey Fontaine, Senior Business Development Manager bij EVBox Group.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Fudura
Fudura helpt dagelijks organisaties met de verbetering en verduurzaming van hun energieprestaties door verbruiksinzicht en de juiste energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zonne- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen ze al tientallen jaren: daarom kennen ze de Nederlandse energie-infrastructuur als hun broekzak. Ruim 300 specialisten werken aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren ze volop, omdat ze geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat. Dit start bij u als organisatie. Fudura helpt u graag als strategische partner bij uw stappen in de energietransitie.
Meer over Fudura
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.