Western Digital introduceert WD Purple Pro smart video-oplossingen

De toename in AI-ondersteunde workloads faciliteren

| Western Digital | 2 min | 18 mei 2021 14:29
Afbeelding: De WD Purple Pro smart | Copyright: Western Digital
Western Digital Corp. breidt het aanbod smart video-oplossingen uit met WD Purple Pro. Deze nieuwe productlijn biedt verbeterde prestaties, hogere werkbelasting en betrouwbaarheid voor de nieuwe generatie AI-compatibele camera’s en video-analyse applicaties.

Nieuwe smart video-architecturen leggen enorme hoeveelheden data vast, bewaren en analyseren deze en voeren deep-learning videoanalyses uit. Dit is een zware belasting voor reguliere opslagsystemen. De nieuwe WD Purple Pro-lijn is gebouwd om deze workloads aan te kunnen. WD Purple Pro biedt geoptimaliseerde opslagprestaties, capaciteit en betrouwbaarheid voor onder andere AI-ondersteunde netwerkvideorecorders (NVR's), video-analyse servers, opslag-arrays en opslag/server-oplossingen, inclusief oplossingen die deep-learninganalyses uitvoeren.

Belangrijkste kenmerken WD Purple Pro HDD

WD Purple Pro biedt verbeterde AllFrame AI-technologie, waarmee videostreams van maximaal 64 HD-camera's gelijktijdig kunnen worden opgenomen, terwijl tegelijkertijd tot 32 extra AI-streams voor AI-functies kunnen worden verwerkt. Dit geldt voor camera's die rechtstreeks zijn aangesloten op geavanceerde recorders of op servers in de cloud.

Hoge prestaties en werkbelasting tot 550 TB per jaar voorzien in de extra vereisten van AI-functionaliteit, zoals pattern matching en object- en gebeurtenisherkenning, en zorgt ervoor dat er een groot aantal verschillende streams kunnen worden opgeslagen.

Dankzij de hoge betrouwbaarheid en capaciteit kunnen duizenden uren aan trainingsvideo opgeslagen worden om effectieve deep-learning en AI-algoritme-ontwikkeling mogelijk te maken. WD Purple Pro oplossingen zijn beschikbaar met capaciteiten van 8 TB tot 18 TB en een beperkte garantie van vijf jaar.

De high-end kwaliteit zorgt voor een naadloze samenwerking met grootschalige, intensief gebruikte video-analyse servers en cloudoplossingen. De Western Digital Device Analytics software biedt voortdurende monitoring en schijfanalyse, zodat gebruikers risico’s op een schijf kunnen detecteren en oplossen voordat er een probleem optreedt.

Beschikbaarheid

De WD Purple Pro-oplossingen komen dit kwartaal beschikbaar via Western Digital-resellers.

“Met de toevoeging van WD Purple Pro dekt ons portfolio slimme videoproducten de behoeften van klanten van speciale microSD-kaarten voor camera's tot harde schijven voor gangbare NVR's en de nieuwe generatie slimme video-architecturen”, zegt Coert de Ridder, Business Development Manager EMEAi bij Western Digital. "WD Purple Pro is de ideale oplossing waarmee we fabrikanten en integrators in staat stellen hun systemen te ontwikkelen voor opkomende AI-workloads.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Western Digital
Western Digital creëert omgevingen waarin data kan aarden. Als leider in data-infrastructuur stimuleert het bedrijf de innovatie die nodig is om klanten te helpen bij het vastleggen, behouden, benaderen en transformeren van een steeds groter wordende diversiteit aan data. Overal waar data leeft, van geavanceerde datacenters tot mobiele sensoren op persoonlijke apparaten, faciliteren hun leidende oplossingen de mogelijkheden van data. De gegevensgerichte oplossingen bestaan uit de Western Digital-, G-Technology-, SanDisk- en WD-merken.
Meer over Western Digital
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.