KnowBe4 presenteert PhishFlip

Verander actieve phishingaanvallen in veilige templates met een druk op de knop

| KnowBe4 | 2 min | 19 mei 2021 12:27
Afbeelding: PhishFlip screenshot | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, introduceert een nieuwe functie genaamd PhishFlip. Deze tool, die onderdeel uitmaakt van de KnowBe4 PhishER-suite, vormt echte, actieve phishingaanvallen direct om tot een gesimuleerde phishing-template.

De meerderheid van datalekken start met een succesvolle phishingaanval en het aantal aanvallen neemt snel toe. Volgens het Phishing Activity Trends Report van de Anti Phishing Working Group over het vierde kwartaal van 2020, is het aantal phishingaanvallen verdubbeld in 2020 van 100.000 in januari tot wel 200.000 in december.

PhishFlip, dat onderdeel is van KnowBe4’s PhishER-product, reageert in real time op phishingaanvallen door deze om te zetten in een real-world trainings-template voor eindgebruikers. PhishFlip analyseert razendsnel berichten die door gebruikers worden gemeld, verwijdert kwaadaardige links en gevaarlijke bijlagen en vervangt deze door veilige alternatieven voor testdoeleinden. Bij alle gebruikers die de echte e-mail hebben ontvangen, maar deze niet hebben gerapporteerd, wordt de kwaadaardige phishing-e-mail automatisch vervangen door de veilige simulatie in hun mailbox. Admins hebben de mogelijkheid om deze zelfde gesimuleerde phishingaanval ook met andere groepen gebruikers te delen.

“PhishFlip stelt IT-administrators en cybersecurity-professionals in staat om in real time veilige lookalike-versies van kwaadaardige phishing-e-mails te maken en delen”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Het is erg belangrijk dat organisaties hun medewerkers trainen zodat ze weerbaar worden tegen phishingaanvallen. En wat is er relevanter dan het gebruik van real-time aanvallen om gebruikers voor te bereiden? PhishFlip is uniek met deze mogelijkheid waarmee IT en SecOps de security-cultuur binnen hun organisatie naar een volgend niveau kunnen tillen.”

PhishFlip is beschikbaar voor KnowBe4-klanten die PhishER hebben aangeschaft. Ga voor meer informatie naar https://www.knowbe4.com/products/phisher.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.