ServiceNow lanceert oplossingen voor de maakindustrie voor een nieuw tijdperk van smart manufacturing

Siemens Energy vertrouwt op ServiceNow voor het koppelen van activiteiten en het beveiligen van de productievloer

| ServiceNow | 4 min | 19 mei 2021 15:16
Copyright: ServiceNow
ServiceNow heeft nieuwe oplossingen voor de maakindustrie aangekondigd tijdens Knowledge 2021, het digitale ervaringsevenement voor klanten, partners en developers. ServiceNow's oplossingen voor de maakindustrie verbinden mensen, processen, kennis en technologieën op het Now Platform om bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger te maken en de ervaring van werknemers te verbeteren. Toonaangevende productiebedrijven, waaronder Siemens Energy, zijn early adopters van ServiceNow's nieuwe oplossingen voor de maakindustrie.

"Producenten begrijpen dat de mogelijkheid om vanaf elke locatie veilig te werken en personeel op de werkvloer te voorzien van digitale tools cruciaal zijn om te kunnen concurreren en succesvol te zijn in de hedendaagse dynamische wereldeconomie," zegt Marshall Tyler, vice president Industry Solutions bij ServiceNow. "ServiceNow biedt de voordelen van het digitaliseren van workflows met één platform dat ervaringen en resultaten in de complete waardeketen van productiebedrijven verbetert."

Introductie van Operational Technology Management

ServiceNow’s nieuwste product voor de maakindustrie, Operational Technology Management (OT Management), speelt in op de behoefte van producenten om de beschikbaarheid van hun kritische technologie te garanderen - een behoefte die door COVID-19 versneld is. Gebouwd op het Now Platform is OT Management speciaal ontwikkeld voor de specifieke eisen van de operationele technologie en stelt het producenten in staat om het volgende te realiseren:
  • Zichtbaarheid: het minimaliseren van blind spots met een eenduidig beeld van IT en OT en het verkrijgen van proactief inzicht in de verbanden en afhankelijkheden tussen systemen met geautomatiseerde discovery van OT-systemen.
  • Beschikbaarheid: het voorkomen van downtime, het verbeteren van de reactie en het herstel met workflows en change management-processen ontworpen voor OT-systemen.
  • Security: het verkleinen van risico’s en het stroomlijnen van compliance-inspanningen met vooraf opgestelde proactieve en reactieve security-workflows.
"Digitalisering verandert industriële bedrijfsomgevingen in hoog tempo in hyper-verbonden industrieën die een naadloze integratie vereisen van fysieke en digitale assets die razendsnel werken," zegt Leo Simonovich, vice president en global head, Industrial Cyber and Digital Security bij Siemens Energy. "Om de digitale economie van de toekomst te beveiligen, hebben industriële bedrijven security-oplossingen nodig die kunnen monitoren, detecteren en reageren op betrouwbare dreigingsinformatie gericht op productieomgevingen. Onze nieuwe samenwerking brengt Siemens Energy's Managed Detection and Response (MDR)-oplossing - mogelijk gemaakt door Eos.ii - samen met ServiceNow Operational Technology Management voor een op maat gemaakt security-aanbod dat de digitale werkomgeving beschermt op basis van een nauwkeurige verdediging."

Werknemers verbinden voor een nieuw tijdperk van smart manufacturing

Trends binnen de maakindustrie zoals Industrie 4.0 en wereldwijde gebeurtenissen zoals COVID-19, hebben de digitale investeringen in productieactiviteiten versneld. Om het rendement op deze investeringen te maximaliseren, moeten fabrikanten hun werknemers nu voorzien van relevante gegevens en digitale workflows om de besluitvorming te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

De nieuwe oplossingen voor de maakindustrie van ServiceNow verbinden werknemers met digitale activiteiten, waardoor ze de beschikking krijgen over training, kennis en toegang tot realtime gegevens en communicatie. Door werknemers in het middelpunt van de digitaliseringservaring van de fabriek te plaatsen, kunnen organisaties de algehele effectiviteit van apparatuur (OEE) verbeteren, kosten verlagen en continue verbetering stimuleren.

ServiceNow-partners vergroten waarde voor producenten

ServiceNow's wereldwijde partnerecosysteem stelt producenten in staat om de time-to-value te versnellen door de out-of-the-box workflows van ServiceNow uit te breiden met kant-en-klare oplossingen die best practices uit de maakindustrie combineren met snelle implementatie en plannen voor klantsucces.

Atos: Atos Product Quality Inspection, gebouwd op het Now-platform, is een nieuwe oplossing die is ontworpen om producenten te helpen de productkwaliteit te beheren en risico's in de supply chain te verkleinen, waarmee hun bestaande technologische infrastructuur wordt verbeterd door gebruik te maken van de uitgangspunten van Industrie 4.0.

Deloitte: Deloitte's wereldwijde productie-ervaring biedt nieuwe manieren om OT Management toe te passen voor het leveren van transformatieve waarde door middel van innovatieve, verbonden, cloud-enabled oplossingen, die te zien zijn in The Smart Factory @ Wichita.

Fujitsu: Fujitsu's Smart Factory-oplossingen integreren met ServiceNow OT Management voor het bieden van zichtbaarheid, security en voorspellend onderhoud voor de operationele technologie die de productiemiddelen van een fabrikant beheert. Zo worden fabrikanten geholpen bij een overstap naar een paradigma van digitale duurzaamheid.

Infosys: Infosys en ServiceNow bieden gezamenlijk OT service management-oplossingen die gebruikmaken van cloud blueprints van Infosys Cobalt, om de maakindustrie te ondersteunen bij het digitaliseren van haar fabriek, werkvloer en fabrieksactiviteiten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) laat werk beter werken voor mensen. Ons cloudbased platform en onze oplossingen bieden een digitale workflow die de ervaring en productiviteit van zowel werknemers als organisaties verbetert. 
Meer over ServiceNow
Disclaimer
This press release contains "forward looking statements" about the expectations, beliefs, plans, and intentions relating to new solutions. Such forward looking statements include statements regarding expected performance and benefits of such solutions. Forward looking statements are subject to known and unknown risks and uncertainties and are based on potentially inaccurate assumptions that could cause actual results to differ materially from those expected or implied by the forward looking statements. If any such risks or uncertainties materialize or if any of the assumptions prove incorrect, our results could differ materially from the results expressed or implied by the forward looking statements we make. We undertake no obligation, and do not intend, to update the forward looking statements. Factors that may cause actual results to differ materially from those in any forward looking statements include, without limitation: (i) delays and unexpected difficulties and expenses in making available additional solutions; (ii) uncertainty whether sales of such solutions will justify this investment; and (iii) changes in the regulatory landscape of the manufacturing industry. Further information on factors that could affect our financial and other results is included in the filings we make with the Securities and Exchange Commission from time to time.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.