Zoom kondigt lancering van Zoom Events-platform aan

Alles-in-één-platform voor het opzetten van gratis én betaalde interactieve virtuele evenementen

| Zoom | 2 min | 19 mei 2021 15:19
Afbeelding: Zoom Event Hub screenshot | Copyright: Zoom
 • Organiseer gratis of betaalde evenementen die zowel besloten kunnen worden gehouden, of worden opengesteld aan het publiek
 • Inzicht in belangrijke statistieken, waaronder het aantal registraties en de omzet van evenementen
 • Zoom Events helpt klanten succesvol in te spelen op de hybride toekomst van evenementen
Zoom Video Communications, Inc. lanceert deze zomer Zoom Events, een alles-in-één-platform voor virtuele evenementen en conferenties. Met dit nieuwe platform kunnen organisatoren van evenementen besloten of openbare live-events organiseren, ongeacht het aantal bezoekers en inclusief de mogelijkheid voor kaartverkoop. Zoom Events combineert de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van Zoom Meetings, Chat en Video Webinars.

Het nieuwe platform is geschikt voor uiteenlopende typen evenementen. Grote organisaties kunnen er bedrijfsbijeenkomsten mee organiseren, of juist mensen van buitenaf uitnodigen voor conferenties. Kleinere organisaties en ondernemers, die nu al gebruik maken van OnZoom om virtuele bijeenkomsten zoals fitnesslessen of kookworkshops te organiseren, kunnen dit straks doen op Zoom Events. OnZoom, nu beschikbaar als bètaversie, wordt onderdeel van Zoom Events, waarmee het mogelijk wordt om evenementen besloten te houden of open te stellen voor het publiek.

De belangrijkste functies van Zoom Events:
 • Zet een event-hub op waarin je gemakkelijk evenementen beheert en deelt
 • Aanpasbare ticketverkoop en registratie
 • Beheer toegang en facturatie op één plek
 • Organiseer gratis of betaalde evenementen
 • Zet eenmalige of terugkerende evenementen op
 • Laat bezoekers virtueel netwerken
 • Krijg inzicht in statistieken als het aantal bezoekers, registraties, omzet en meer
 • Evenementen kunnen privé worden georganiseerd, maar ook openbaar worden aangeboden, zodat het publiek jouw evenementen kan ontdekken
 • Zoom Events kan gebruikt worden met bestaande betaalde Zoom Meetings- of Video Webinar-licenties.

“Het is een enerverende periode om bij Zoom te werken. Het tempo waarin we innoveren versnelt continu”, zegt Oded Gal, Chief Product Officer bij Zoom. “We weten dat mensen op zoek zijn naar meer flexibiliteit in de manier waarop ze evenementen willen bezoeken. Het hybride model heeft de toekomst en Zoom Events is de perfecte oplossing voor onze klanten die op een flexibele manier evenementen willen organiseren, of dat nou een besloten of een publiek evenement is. Zo helpen we onze klanten op te schalen om aan consumentenverwachtingen te voldoen in het constant ontwikkelende virtuele en hybride landschap.”

De lancering van Zoom Events is in lijn met de resultaten van het recente, wereldwijde onderzoek, How Virtual Do We Want Our Future to Be?, dat in het teken staat van de rol van videocommunicatie in het dagelijks leven na corona. Uit het onderzoek blijkt dat bijna 79% van de respondenten verwacht dat alle aspecten van het dagelijks leven een virtueel element zullen blijven houden. De helft van de respondenten staat daarbij open voor het bezoeken van hybride opgezette evenementen. Zoom Events maakt dit voor hen mogelijk.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.