Progress lanceert uitgebreid partnerprogramma om bedrijfsgroei te stimuleren door een Multi-Tier Engagement Strategy

Het nieuwe partnerprogramma brengt de meest succesvolle channel-initiatieven van Progress samen in één overkoepelend programma waarvan zowel partners als klanten profiteren

| Progress Software | 2 min | 23 januari 2020 15:37
Copyright: Progress Software
Progress, toonaangevende leverancier op het gebied van applicatie-ontwikkeling en digital experience technologieën, introduceert Progress® AccelerateSM. In dit wereldwijde partnerprogramma worden partners voorzien van tools die hen helpen om de groei en het succes van klanten te vergroten. Het programma stelt partners in staat om hun aanbod uit te breiden met door Progress aanbevolen producten, en stelt partners in staat om klanten aan zich te binden.

“De markt verschuift naar Forrester’s ‘Trifurcated Channel Model’, bestaande uit invloedrijke-, transactionele- en retentiegerichte kanalen”, aldus Gary Quinn, SVP, Core Field Operations bij Progress. “We hebben veel succesvolle partnerinitiatieven, na de overname van Ipswitch, hebben we het programma gecentraliseerd en uitgebreid naar een trifurcated model voor het complete productportfolio. Dit levert ons partner eco-systeem meerdere voordelen op en biedt onze klanten een betere toegang tot een groter aanbod. Waardoor zij de waarde van hun investering in Progress kunnen maximaliseren”.

Het Progress Accelerate partnerprogramma vereenvoudigt de samenwerking en biedt partners:
  • Incentiveprogramma’s – aantrekkelijke marges en kortingen, toegang tot NRF-licenties, kortingen en referentiebonussen.
  • Training en begeleiding – op persona gebaseerde online marketing, verkoop, pre-sales en technische trainingsprogramma’s, technische en verkoopcertificeringen en verkoop- en marketingtoolkits.
  • Account Managed Resources – een toegewijde accountmanager, technische en pre-sales ondersteuning, partnermarketing, gezamenlijke bedrijfs- en marketingplanningen en een toegewijde customer succes manager.
  • Marketingmiddelen – een vermelding op de website van Progress; toegang tot het partnerportaal, verkooptools, trainingen en co-branded middelen; marketing lead distributie; co-branded ondersteuning voor evenementen en partnerconferenties; MVP- en awardprogramma’s; ondersteuning voor klantenreferenties en storytelling.
Daarnaast biedt Progress een toegewijd partner team dat wereldwijde opereert om ervoor te zorgen dat alle technische, verkoop- en bedrijfsgerelateerde vragen en behoeften snel en efficiënt worden opgepakt.

“Toen Progress in 2019 Ipswitch overnam, gaf dit ons de unieke kans om onze relatie verder te ontwikkelen”, aldus Cheryl Neal, Vice President, Data and Networking Solutions, Tech Data. “De focus op de parter community, het nieuwe Progress Accelerate programma en onze relatie van meer dan 20 jaar maakt ons enthousiast over de samenwerking met Progress. We kijken ernaar uit onze wederzijdse partners naar een hoger niveau te tillen.”

Het Progress Accelerate partnerprogramma bestaat uit drie verschillende niveaus op basis van presentaties: titanium, goud en zilver.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Progress Software

Progress (NASDAQ: PRGS) biedt een toonaangevend platform voor de ontwikkeling en inzet van strategische bedrijfsapplicaties. Progress stelt klanten en partners in staat om met een fractie van de inspanning, tijd en kosten moderne, impactvolle digitale ervaringen te leveren. Progress biedt krachtige tools om eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen te bouwen voor elk type apparaat of touchpoint, bekroonde machine learning die het mogelijk maakt om cognitieve mogelijkheden te integreren in elke applicatie en de flexibiliteit van een serverloze cloud om moderne apps, bedrijfsregels, web content management en toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit te implementeren.
Meer over Progress Software

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.