Palo Alto Networks introduceert volledige Zero Trust-netwerkbeveiliging

Toonaangevende innovaties helpen klanten een Zero Trust-architectuur toe te passen binnen hun Network Security Stack

| Palo Alto Networks | 3 min | 20 mei 2021 9:27
Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks, een leider in The Forrester Wave™: Zero Trust eXtended Ecosystem Platform Providers, Q3 2020, heeft onlangs vijf belangrijke innovaties geïntroduceerd die het voor klanten gemakkelijker maken om Zero Trust in hun Network Security Stack te gebruiken.

“De productiviteit van hybride werknemers is onder meer afhankelijk van de mogelijkheid voor gebruikers om zich vrij te bewegen binnen en buiten het bedrijfsnetwerk en toch veilig toegang te krijgen tot alle applicaties of gegevens vanaf elk apparaat en elke locatie. Het mogelijk maken van deze naadloze ervaring op een veilige manier is een van de vele beloften van een Zero Trust-architectuur”, aldus Anand Oswal, senior vice president Firewall as a Platform bij Palo Alto Networks. "We maken het voor bedrijven aanzienlijk eenvoudiger om volledige Zero Trust Network Security te implementeren."

Dankzij de huidige introducties van SaaS-beveiliging, geavanceerde URL-filtering, DNS-beveiliging, Cloud Identity Engine en nieuwe Machine Learning-aangedreven firewalls kunnen organisaties Zero Trust Network Security eenvoudig en effectief implementeren met vier belangrijke voordelen:
  • Veilige toegang tot de juiste applicaties: de eerste geïntegreerde Cloud Access Security Broker (CASB) waarmee klanten proactief beveiligde toegang kunnen uitbreiden tot alle SaaS-applicaties, inclusief de applicaties die nog nooit eerder zijn gezien.
  • Veilige toegang voor de juiste gebruikers: met de eerste Cloud Identity Engine in de industrie kunnen klanten hun gebruikers eenvoudig authentiseren en autoriseren via bedrijfsnetwerken, clouds en applicaties, ongeacht waar hun identiteit wordt opgeslagen.
  • Verbeterde beveiliging: de service voor geavanceerde URL-filtering biedt als eerste in de industrie preventie van zero-day webaanvallen met inline Machine Learning-mogelijkheden. De uitgebreide DNS-beveiligingsmogelijkheden voorkomen nieuwe DNS-aanvallen waartegen geen enkele andere oplossing bescherming biedt.
  • Beveiligde toegang universeel beschikbaar maken: deze nieuwe mogelijkheden zijn ontworpen om beschikbaar te zijn op alle firewall-vormfactoren: hardware, software en cloud-levering, waardoor veilige toegang universeel beschikbaar is, ongeacht waar de gebruikers zich bevinden. Naast de bestaande firewalls zullen deze innovaties draaien op nieuwe Machine Learning-Powered Next-Generation Firewall-modellen om Zero Trust Network Security in de hele onderneming mogelijk te maken - van de kleinste filialen (met de PA-400-serie) tot de grootste campussen en hyperscale datacenters (met het PA-5450-platform).
“De SaaS-beveiligingsoplossing van Palo Alto Networks is eenvoudig te implementeren. We maken gebruik van de enterprise-class mogelijkheden van de oplossing om gegevens in al onze zakelijke SaaS-applicaties te beschermen'', aldus Bobby Wilkins, vice-president cybersecurity bij Caesars Entertainment Corporation.

“Bij Takeda geloven we in een betere gezondheid voor mensen en een betere toekomst voor de wereld, en het hebben van de juiste cyberbeveiligingspartner is van cruciaal belang om die visie te realiseren. De omvang van innovatie in deze lancering heeft me ervan overtuigd dat Palo Alto Networks een cruciale rol zal blijven spelen in de manier waarop we wetenschap vertalen in levensveranderende medicijnen", aldus Michael Towers, CISO, Takeda Pharmaceuticals Noord-Amerika.

“Onze klanten over het gehele spectrum willen hetzelfde inzicht in onbekende bedreigingen en contextgebaseerd beleid die kenmerkend zijn voor geavanceerde beveiligingsmaatregelen. De nieuwste lancering van Machine Learning-gedreven Next-Generation Firewalls van Palo Alto Networks biedt de prestaties en moderne mogelijkheden die ons zullen helpen om innovatieve cyberbeveiligingsoplossingen te bieden aan elk bedrijf, groot of klein,” aldus Tom Cahill, vice-president, Product and Partner Management, CDW.

“Met dezelfde ML-gestuurde mogelijkheden die WWT en Palo Alto Networks leveren aan grote ondernemingen en serviceproviders, zullen de nieuwe Next-Generation Firewall-vormfactoren, kant-en-klare gereedheid en beveiligingsinnovaties ons nu in staat stellen om de beste cyberbeveiligingsoplossingen voor een breed segment van middelgrote ondernemingen en kleinere bedrijven te leveren,” aldus Greg Schoeny, vice-president Services and Strategic Solutions bij World Wide Technology.

Beschikbaarheid

De meeste hardware en alle nieuwe functies zullen in juni beschikbaar zijn. De kleinste desktopfirewall, de PA-410, zal in de nazomer verkrijgbaar zijn.

Meer informatie

Een overzicht van het ML-Powered NGFW-platform en de nieuwe mogelijkheden is hier beschikbaar. Voor meer informatie, schrijf je in voor de reeks van virtuele lanceringsevenementen die op 9 juni 2021 begint.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.