Grensverleggende creatie, innovatie en gaming

Technologie moet leven makkelijker en productiever maken

| Dell Technologies | 4 min | 20 mei 2021 16:17
Copyright: Dell Technologies
Bij Dell Technologies geloven we dat technologie ons leven makkelijker moet maken en ervoor moet zorgen dat we productiever zijn. Daarom introduceren we vandaag nieuwe workstations, PC’s en accessoires die zijn ontworpen om te creëren, gamen en te doen wat je moet doen - waar en wanneer jij maar wilt.

CREATE

De creatieve sector is nog steeds springlevend en maakt gebruik van allerlei nieuwe platformen, nieuw talent en nieuwe manieren om te connecten met de mensen thuis en onderweg. Of je nu een opkomende of juist zeer ervaren sound engineer, fotograaf, animator, architect of fashionista bent, we have you covered met PC’s en mobiele workstations die speciaal ontworpen zijn voor creatievelingen.

Om de grenzen van creativiteit nog verder te verleggen, hebben we gezorgd voor significante prestatieverbeteringen voor onze Precision 5560-, Precision 5760-, XPS 15- en XPS 17-devices, die zijn voorzien van de nieuwste 11e generatie Intel Core-processors. Beelden en designs komen tot leven dankzij de zeer accurate InfinityEdge-beeldschermen, inclusief een nieuwe OLED-optie op de XPS 15. Dankzij de laatste NVIDIA RTX-graphics hebben deze lichte en stijlvolle apparaten alles wat jij nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten, waar en wanneer dat ook gebeurt.

Professionals die op zoek zijn naar een powerhouse systeem met NVIDIA RTX A5000-graphics en prima overweg kunnen met bijvoorbeeld 8K-edits en grote 3D-simulaties, zijn bij Dell Technologies aan het juiste adres. Onze geüpdatet Precision 7000 Series mobiele workstations handelen de meest intensieve workloads eenvoudig af en voor het eerst is nu ook 5G beschikbaar op onze mobiele workstations. Deze apparaten komen aan het begin van de zomer in 2021 beschikbaar.

PLAY

Het is al een zeer enerverend jaar geweest als je kijkt naar ons gaming-portfolio. We kwamen al met het eerste low-profile mechanische toetsenbord op een gaming-laptop wat we samen met Cherry MX ontwierpen. We brachten onze eerste Alienware-laptop op basis van AMD sinds tien jaar op de markt en we presenteerden een prachtig nieuw design voor de Dell G15 gaming-notebooks. Maar we zijn zeker nog niet klaar. Vandaag komen daar de nieuwe Alienware m15 R6- en de Dell G15 gaming-systemen met de nieuwste Intel Core H-Series-processors en de nieuwe NVIDIA GeForce RTX 30 Series laptop-GPU’s bij. Klanten hebben nu nog meer keuze!

En… het moederschip van onze gaming-PC’s is toe aan een nieuw jasje: de Alienware X Series.

Deze nieuwe X Series heeft nieuwe thermische technologie en combineert kracht en stijl in de dunste gaming-laptop die we ooit hebben gemaakt. Er zit zoveel gepatenteerde technologie in dat er een apart bericht voor nodig is om alle details daarvan goed te kunnen delen (spoiler: tune in op de Alienware Update Twitch Stream op 1 juni!). En dit alles verpakt in een extreem duurzame, iconische en innovatieve verpakking.

DO

Niet iedereen is dagelijks bezig met het maken van de nieuwste blockbuster of het verslaan van monsters in een online battle arena. Velen zijn voornamelijk bezig met het binnenhalen van een nieuwe zakelijke deal of werken met collega’s en klanten aan allerlei projecten. We leven tegenwoordig in een hybride werkomgeving die elk moment weer anders kan zijn. Daarom stoppen we ook veel intelligentie in onze zakelijke devices, waarbij we het samenwerken en optimale connectiviteit altijd in gedachten houden.

Wat is er allemaal nieuw op het gebied van werken?
  • Exceptionele prestaties: We hebben recent een nieuwe lijn aan OptiPlex PC’s geïntroduceerd en hebben de Precision 3000 Series-towers van een update voorzien[TM1] , deze is nu ook beschikbaar met de nieuwste 11e generatie Intel-processors. Een aantal apparaten binnen het Latitude-, Precision- en XPS-portfolio is nu ook beschikbaar met extra functies zoals 3200MHz-geheugen en Thunderbolt 4- en 5G-mogelijkheden.
  • Duurzaamheid: Ons 2030 Moonshot-doel is zeer ambitieus en ons streven naar het gebruik van gerecyclede materialen in alle productlijnen wordt voortgezet. Bij de nieuwe Latitude 5421 en 5521, die in de zomer beschikbaar zijn, gebruiken we zoveel mogelijk bioplastics. Onze nieuwe OptiPlex Small Form Factor en Towers zijn de eerste devices op de markt waarin closed-loop aluminium is verwerkt die we in onze eigen supply chain verwerken.
  • Productiviteit: Onderzoek toont aan dat mensen gemiddeld 38 procent productiever [iii] kunnen zijn wanneer ze het juiste beeldscherm en de beste accessoires gebruiken. Met de nieuwe Dell 32 4K USB-C Hub Monitor en de active noise cancelling Dell Premier Wireless ANC-headset, kun je echt optimaal werken.
  • Makkelijk in te zetten: Klanten kunnen op maat gemaakte apparaten sneller bij de gebruikers krijgen en de setup-tijd flink reduceren (van uren tot minuten!) door gebruik te maken van de Dell Connected Provisioning-dienst, waar het gehele provisioning-proces wordt beheerd en uitgevoerd via de cloud.
Bij Dell Technologies streven we ernaar om toekomstgerichte technologie te ontwikkelen die ons inspireert, waarmee mensen optimaal kunnen samenwerken en die aan de basis staan van nieuwe, wereldveranderende ideeën en concepten. Innovatie staat immers nooit stil: dat is de basis van de Dell Experience!

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.